Jako o život přehled
Lisa Jackson
Kate Summersová po tragickém úmrtí manžela a dcery dostane šanci mít další dítě. Krásného novorozeného chlapečka. Stačí, aby souhlasila se dvěma podmínkami: že se okamžitě odstěhuje z Bostonu a že o netradiční adopci nikdy nikomu neřekne jediné slovo. O patnáct let později může Kate říct, že pro sebe i svého syna Jona vybudovala hezký život. A přece se nemůže zbavit rostoucí obavy, že jednoho dne o Jona přijde. Podezření sílí až k jistotě: ano, někdo ji sleduje, sleduje i jejího syna, a je ochoten udělat všechno proto, aby jí ho vzal. Vyděšená Kate se obrátí s prosbou o pomoc na jediného člověka, kterému dokáže důvěřovat, i když ví, že i on pro ni může být v určitém ohledu nebezpečný ... Dlouho se mylně domnívala, že na svou minulost vyzrála. Teď se všechny dávné lži a zrady probouzejí, a kdosi je možná kvůli nim schopen i vraždit.... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2019 , DominoOriginální název:
Running Scared, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jako o život. Přihlašte se a napište ho.
![Renca.ch Renca.ch](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Kniha se dobře četla, nejedná se ale o thiller,ale spíš o román pro ženy. Děj se často opakoval, byl zdlouhavý, konec pohádkový, pokud čekáte oddychovku na dovolenou,tak dobrý.
Knižní novinky (37. týden)
08.09.2019
Kniha Jako o život v seznamech
v Mé knihovně | 131x |
2010 | ![]() |
2009 | ![]() |
2011 | ![]() |
2013 | ![]() |
2009 | ![]() |
Čekala jsem thriller a nakonec se z toho vyklubala trochu zdlouhavější červená knihovna:-)