Zásah šikovné tchyně přehled
Inna Rottová - Mirovská
Jana Brodská série
Neotřelé detektivní příběhy z české současnosti řeší starší žena, která využívá bystrý intelekt a ženský instinkt. Jana Brodská pracuje spíše nárazově v detektivní kanceláři svého zetě, který jí předává případy, v nichž je vždy aktérkou nějaká žena, ať už je obviněnou, nebo obětí nějakého trestného činu. Svérázná tchýně se dokáže vcítit do psychiky pachatelů i jejich obětí a své případy neomylně vyřeší, mnohdy po svém, takže nebývá vždy pachatel po právu potrestán, hlavně však se snaží najít východisko a řešení pro poškozené.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zásah šikovné tchyně. Přihlašte se a napište ho.
Zatím nejlepší díl "tchýně", kterou jsem četl. Autorka už vybrousila svůj povídkový styl. Nejde v nich o vraždy nebo jiné závažné zločiny a přesto se u čtení nenudím.
Tato kniha byla druhá od uvedené autorky, kterou jsem si přečetla a ani ona mě nezklamala opět výborným vypravěčským uměním, kdy čtenáře upoutá, že zapomene na svět kolem sebe a nepřestane, dokud nedočte. Bojím se jenom, že toto tempo a zajímavost příběhů musí skončit - zkusím autorku testovat i nadále. Držím si palce.
Kniha Zásah šikovné tchyně v seznamech
detektivní a krimi povídky české detektivky a krimi soukromý detektiv
2005 | Nevěry |
2000 | Dcera atraktivního nebožtíka |