Hriešnik přehled

Hriešnik
https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90004/hriesnik-90004.jpg 4 644 644

V kaplnke Našej Panej Božieho svetla ležia dve mníšky – jedna mŕtva, druhá kriticky zranená, obete nevýslovne surového útočníka. Brutálny zločin na prvý pohľad nemá motív, no pri pitve mŕtvej ženy súdna lekárka Maura Islesová zistí, že dvadsaťročná sestra Camille pred smrťou porodila. Vzápätí nájdu ďalšie telo zohavené na nepoznanie. Doktorka Islesová spolu s detektívkou Jane Rizzoliovou pomaly odhaľujú starobylú hrôzu spájajúcu tieto príšerné masakre.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Ikar (SK)

The Sinner, 2003

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hriešnik. Přihlašte se a napište ho.

baji42
25.07.2024 5 z 5

Napínavá detektivka, autorka píše velice čtivě, takže knihu neodložíte, dokud ji nepřečtete.

Denisa232623
25.02.2024 5 z 5

Moje třetí kniha od autorky a také v sérii. Musím říct, že po druhém díle jsem byla trošku v očekávání co přijde, ale byla jsem mile překvapena. Děj byl napínavý od začátku až do konce (minimálně pro mne) a nemohla jsem se odtrhnout od čtení. Líbí se mi, že se v příběhu prolíná vždy více věcí a příběhů, ale neřekla bych, že je v tom nějaký chaos.

Jediné co bych vytkla tak to, že vlastně nevím proč musela umřít Camille. Co viděla nebo slyšela tak hrozného?! Toť za mě nedořešená věc

Vera Silent
23.09.2023 4 z 5

Trochu trvalo, než jsem se zacetla a částečně mi vadilo opakování všeho možného. Jane měla stejnou palicatou scénu snad se všemi postavami, některé popisy se omilaly pořád dokola. Ale kriminální zápletka byla dobrá a závěr se mi také líbil, takže vlastně spokojenost, i když za knihu roku bych to nevolila.

Kniha Hriešnik v seznamech