Bourneova pomsta přehled

Bourneova pomsta
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210910/bmid_bourneova-pomsta-9Wj-210910.jpg 4 32 32

Jason Bourne série

Nepřátele není dobré nenávidět. Protože nenávist zaslepuje. Šéf izraelské tajné služby Mosad má pro Bournea nový úkol: zjistit pravou podstatu obchodů mezi vysokým čínským představitelem Ou-jangem a významným obchodníkem s drogami z Mexika. Bourne tuto misi rád přijme, především z osobních důvodů: Ou-jang totiž nechal před časem zavraždit agentku Rebeku, která patřila mezi hrstku lidí, na nichž Bourneovi skutečně záleželo. Bourne se do plnění úkolu vrhne plný touhy po pomstě, ale brzy se začne zaplétat do nebezpečné hry, v níž kromě Mexičanů a Číňanů figurují i Rusové. Sveřepé pátrání zavede Bournea do různých končin planety a skončí ve vesnici na čínském pobřeží – a právě tam se z lovce stane kořist. Obklopen hrozbami ze všech stran netuší, komu se ještě dá věřit. Čím blíž je ke svému cíli, tím blíž je i vlastní smrti...... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Domino

The Bourne Retribution, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bourneova pomsta. Přihlašte se a napište ho.

Luigi1
17.01.2023 5 z 5

Tato kniha se dala číst

hnusák
24.11.2021 4 z 5

Kniha má vcelku spád, ať se odehrává v Mexiku nebo v Číně, dobře se čte, jenom s těmi žlutými jmény jsem byl občas na štíru, nějako jsem je nerozlišoval.

postrach
29.10.2018 5 z 5

Kniha se mi líbí.ale opravdu je to složité čtení.Politice nerozumým .Nedokážu přestat knihy číst.

Kniha Bourneova pomsta v seznamech

Autoři knihy