Je to pravda, Tygříku? přehled
Byron Katie , Hans Wilhelm
Tato nádherně ilustrovaná knížka vypráví příběh o malém tygrovi, který se domnívá, že se mu hroutí celý svět: rodiče ho nemají rádi, kamarádi ho opustili a život je nespravedlivý. Moudrá želva mu položí čtyři otázky – a všechno se změní. Tygřík přijde na to, že všechny jeho problémy nezpůsobují vnější věci, ale jeho myšlenky, způsob, jakým o věcech přemýšlí, a jakmile si začne klást ty správné otázky, život je znovu nádherný. Příběh malého tygříka obsahuje mocné poselství, které dokáže změnit život nejen dětem. Slova Byron Katie naplněná moudrostí a kouzelné ilustrace Hanse Wilhelma vytvořily knihu, která je předurčena stát se jedním z klasických titulů dětské literatury.... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: 2012 , SinergieOriginální název:
Tiger-Tiger, is it True?, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Je to pravda, Tygříku?. Přihlašte se a napište ho.
Je to o tom, že tygřík byl smutný, že se s ním nekamarádili kamarádi. Po chvilce viděl nějakou želvu, která mu poradila, že ho všichni mají rádi.
A byla to moc zajímavá knížka a moc zábavná.
Kniha Je to pravda, Tygříku? v seznamech
Hezka, takova jina detska pohadka. Zelva poucuje tygrika, ze i kdyz se mu zda, ze je vsechno spatne, ze ho nikdo nema rad, zalezi jen na jeho uhlu pohledu.
Urcite poucne, hezky vysvetlene, ale pro male deti se mi to zda narocne. I kdyz, kdo vi..? :)