Jedináček přehled
Mie So (p)
THRILLER, JEHOŽ NÁMĚT PŘIPOMÍNÁ LEGENDÁRNÍ MLČENÍ JEHŇÁTEK | Když je jednoho brzkého rána Hajong, desetiletá dívenka s velkýma dojemnýma očima a špinavým plyšovým medvědem, zachráněna z hořícího domu, vzbuzuje ve všech okolo soucit. Na místo přispěchá dívčin vyděšený otec, Česong, který kvůli komplikovaným vztahům s bývalou ženou nemohl dceru dlouho vídat. Minulost však skrývá mnohá tajemství, která mají zůstat skryta před Česongovou současnou ženou, forenzní psycholožkou Songjong. Ta je shodou okolností právě pověřena nevšedním úkolem – rozhovorem se sériovým vrahem, který kromě ní odmítá s kýmkoliv mluvit. Songjong je rozhodnutá být Hajong tou nejlepší nevlastní mámou, jenomže během společného soužití vyplývají na povrch znepokojivé skutečnosti, které se začínají nečekaně proplétat s psychologickým profilem psychopatického zabijáka.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jedináček. Přihlašte se a napište ho.
Prumer az lehky podprumer.
Cele mi to prislo pritazene za vlasy, nelogicke...nic to ve mne nezanechalo, za dva dny uz nebudu vedet o co vlastne v pribehu slo.
Líbilo se mi podobné propojení s mlčením jehňátek, ale Toť asi tak vše. Kniha nic děsivého nepřinášela, jen jednu šílenou 10letou psychopatku. Za mě průměr.
Knižní novinky (25. týden)
15.06.2020
Kniha Jedináček v seznamech
Nechápu tak nízké hodnocení tady. Měla jsem strach z korejské literatury, ale nečekaně mne tento psychologický thriller uchvátil hned od začátku. Nemám co vytknout, žádná hluchá místa, jen mne mrzí ten dramatický závěr.