Jediné, čo chcem, je všetko přehled
Cecily von Ziegesar
Gossip Girl série
Tretie pokračovanie aj z televízneho seriálu známych príbehov. Serena a Blair sa rozhodli zakopať vojnovú sekeru. Už bol najvyšší čas. Veď ako dlho sa možno hnevať na niekoho, s kým ste sa kúpavali na základnej škole? Otázka znie, aké neprístojnosti majú za lubom teraz, keď sú už opäť spolu? Verte mi, budem prvá, kto sa to dozvie a vy budete druhí. Udržanie tajomstiev nepatrí k mojim silným stránkam...... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2011 , Slovart (SK)Originální název:
All I Want Is Everything, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jediné, čo chcem, je všetko. Přihlašte se a napište ho.
Ani po třetím díle mě série neomrzela, naopak čtu (poslouchám) dál, příběhy těch hrdinů mě zajímají, nedávno jsem si zkusila pustit i seriál a ten mě tolik nezaujal. Mile mě překvapuje, jak rychle série v audioverzi pokračuje, jen tak dál.
Já už musím dát o hvezdicku min než u predchozich sílu, knížka se četla dobře. Ale prostě mi tam zase chyběl Chuck Bass. V seriálu byl prakticky pořád, kdežto v knížce prakticky vůbec. Mrzí mě to. Jinak knížka skvělá:).
Kniha Jediné, čo chcem, je všetko v seznamech
2006 | Líbej mě |
2006 | Ty víš, že mě miluješ |
2011 | Kdo jiný než ty |
2006 | Nechci víc než všechno |
2007 | Chci jedině tebe |
Mezi tím návalem skutečného zločinu, detektivek a kriminálek jsem si potřebovala najít nějakou oddechovku. Ačkoliv knihy nemají příliš společného se seriálem, tohle je pro mě vždycky skvělá příležitost vypnout.
V třetím díle série Gossip Girl, tentokrát s podtitulem Nechci víc neť všechno, se opět ocitáme v New York City a na zasněžené Upper East Side.
Serena a Blair se rozhodly zakipat válečnou sekeru a společně vyráží z promrzlého New Yorku na písečné pláže s vyhlídkou spousty sympaťáků, kteří by vyléčili srdce B a podlehli kouzlu S.
Nejen že naše dvojice tráví čas s Blaiřinou maminkou a jejím novým manželem, dozvídá se také spoustu, občas nevítaných, novinek. A nechybí ani, většinou nevítaní, hosté, kteří neví, kdy mají dost.
Mimo B a S sledujeme také vývoj vztahu Nata a Jenny, který má k vysněné romantické idylce blízko asi jako pavián k baletce. J si N vykresluje příliš růžově a nejednou na to doplácí.
Celá Super drbna je moje guilty pleasure a můžu ji sledovat pořád a pořád dokola. Začínám si zvykat na velké odlišnosti mezi seriálovým a knižním zpracováním, ale o to víc překvapení mě ještě čeká!
Po všech mordech šlo o skvělou oddechovku na dva večery.