Jediný muž přehled
Andrew Gross
Poručík zpravodajské služby Nathan Blum rutinně dekóduje depeše z obsazeného Polska. Po útěku z krakovského ghetta - poté co nacisté popravili jeho rodinu – však Nathan touží udělat něco velkého pro svou rodnou zemi zmítanou válkou. Návrh, který obdrží od svého nadřízeného Billa Donovana, však nečekal. Má proniknout na nejhorší místo na zemi. Do skutečného živoucího pekla, kde má vyhledat a osvobodit jednoho člověka, jediného muže, který může Spojencům zajistit vítězství ve válce.... celý text
Literatura světová Válečné Thrillery
Vydáno: 2018 , CPressOriginální název:
The One Man, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jediný muž. Přihlašte se a napište ho.
Tedy řeknu Vám, že tato kniha mne dostala svým obsahem pomyslně do kolen. Je jasné, že člověk dělá v těžkých dobách těžké věci, ale pokud vím, že jdu na skoro jistou smrt mezi ty hnědé bestie a ještě do nejhoršího vyhlazovacího tábora, má můj obrovský respekt. Občas jsem se musel od knihy odpoutat a dát si pauzu, protože jsem ten daný okamžik nemohl momentálně strávit. Velice silný příběh o lidském hrdinství a silném duchu.
Dobrá, velice dobrá kniha. Koncentrační tábor a pokus o jeho dobití se dovnitř. Napínavé, samozřejmě že ne moc veselé počtení.
64 knižních novinek (9. - 23. října)
09.10.2017
Kniha Jediný muž v seznamech
2017 | Jediný muž |
2004 | Druhá šance |
2005 | Každý třetí den |
2008 | Záludné vlny |
2008 | Modrá zóna |
Jedna z nejlepších knih co jsem poslechla. Úžasný příběh, popsání postav. Jakoby jste tam byli s nimi. Výborně promyšlený příběh. Děsivý popis tábora.