Jednou snad (2021) | Databáze knih

Jednou snad přehled

Jednou snad
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/436948/bmid_jednou-snad-3Hf-436948.jpg 4 83 83

Pravda obrátí její svět vzhůru nohama. Jess roky věřila, že Joe – otec jejího dítěte a jediný muž, kterého kdy milovala – ji v době, kdy prožívala největší životní krizi, zbaběle opustil. Ta myšlenka ji téměř zničila. O sedmnáct let později Jess při úklidu domu své matky najde v podkroví krabici plnou pohledů a dopisů a najde něco, co změní úplně všechno. Jess se se svými dvěma nejlepšími přáteli vydá na pozoruhodnou cestu po stopách vybledlých poštovních razítek, která je zavedou do různých koutů světa. Je Joe stále naživu? Ví, že na něj Jess nikdy nezapomněla? A co když jejich milostný příběh ještě neskončil? Možná se jednoho dne znovu najdou...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (CZ)

Maybe One Day, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jednou snad. Přihlašte se a napište ho.

iviska
13.02.2025 1.5 z 5

Při přečtení anotace jsem věřila, že si kupuji knihu s pěknou romantickou nitkou.
Ale příběh a celý román byl pro mne zklamáním. První strany fajn, ale tím jak příběh plynul, se pro mě stával hůře a hůře čitelným. Prostě mě to nebavilo. Vše bylo v mých očích nereálné, překombinované, uměle natahované a pak příliš rychlý konec. Jakoby autorka chtěla mít celý román hned ukončený.

micha-ella
09.11.2024

Nedávám hvězdičky, protože jsem knížku brzy odložila. Nic pro mne. Styl mi přišel takový jako školácký, utahaný a nešikovný. Přitom je tady v komentářích plno pochval a někdo by dokonce dal hvězdiček sto, tak JEDNOU SNAD se k této knížce vrátím. Teď tady souzním jen s komentářem raty.

Barča21
08.02.2024 5 z 5

Krásná a dojemná knížka. Prostě život někdy není lehký. Doporučuji přečíst.

Knižní novinky (42. týden)

17.10.2021

Kniha Jednou snad v seznamech