Jedů plná půda aneb pohádka pro dospělé z Malé Strany přehled

Jedů plná půda aneb pohádka pro dospělé z Malé Strany
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155037/bmid_jedu-plna-puda-aneb-pohadka-pro-dos-vwq-155037.jpg 3 30 30

Sestry Nurofena, Lexaurina a Hypnogena jsou Animůry. Starají se o klidný spánek obyvatel Malé strany, zbavují je bolestí duše, starostí a obav, pomáhají hojit jejich zranění a léčit jejich neduhy. Stejně dobře se ale umějí postarat o to, abyste kteroukoli z výše uvedených nepříjemností trpět začali, a zrychlí vám život tak, že se nepostačíte divit. Všechny tři jsou hubaté, vzteklé, neurotické, hádavé, ironické, kousavé, od rány a strašlivě přepracované. Malostranské Valkýry mají jen jedinou autoritu -svého vrtošivého a cholerického šéfa Zjebina. Pohádky pro dospělé čekají právě na vás!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jedů plná půda aneb pohádka pro dospělé z Malé Strany. Přihlašte se a napište ho.

radusak9806-1
25.12.2019 1 z 5

Musím říct, že mi autorčin styl humoru prostě nesedl. Ať už ty rádoby vtipná jména, nebo samotné chování Animůr. Oceňuji jisté propojení s legendami Staré Prahy, ale celkový koncept díla mi prostě nesedl. Jelikož mě kniha v nákladech vyšla na 20 v levných knihách, tak vlastně nelituji, jen nechápu proč by jakýkoliv dospělý dal přednost téhle pohádce před knihami R. Fulguma a nebo si prostě radši nepustil pecko (nemám k tomuto žánru umění, nijak zvlášť blízko).
Co ovšem ocenit lze, je těch pár ilustrací, které slouží jak mají.

Freja
23.08.2019 4 z 5

Tahle půvabná pohádka pro ženský mi kdysi zachránila dovolenou :)

Měňavka
06.11.2018 5 z 5

Absolutně dokonalééééééééééé!!!!!!!Moc doporučuji!

Koho Bůh miluje, křížem ho navštěvuje. Proto jsem já ztělesněním všech piškvorkových partií světa, jen s vymazanými kolečky.

Kniha Jedů plná půda aneb pohádka pro dospělé z Malé Strany v seznamech

v Mé knihovně22x