Dobře se dívej přehled

Dobře se dívej
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/340667/bmid_dobre-se-divej-hkp-340667.jpg 4 395 395

Jefferson Winter série

< 2. díl >

Odpadlík z FBI a eso mezi světovými profilery Jefferson Winter je tentokrát postavený před nebývale složitý případ: nemá mrtvolu, nezná místo činu, přesto ví, že došlo k vraždě. To video s člověkem upáleným zaživa viděl nesčetněkrát. Čeká na další pachatelovy kroky, ale ty nepřicházejí. Winterovi však jeho excentrická intuice i zkušenost s životem pod jednou střechou se zabijákem napovídají, že má co dělat se sériovým vrahem. Současně ví, že odhalit ho znamená bolestně zasáhnout kořeny a tradice zdánlivě spořádaného maloměsta na americkém jihu. Carolova prvotina Polámané panenky si hned po vydání zajistila zájem klientů Amazonu, kde se vyhoupla na první místo žebříčku thrillerů. Všem těm, které neuspokojuje pracovní tempo autorů sérií o Jacku Reacherovi, Alexu Crossovi a dalších spřízněných postavách, přinesla před časem dobrou zprávu britská produkční společnost Sprout: zakoupila práva na Carolovy romány a chystá se podle nich natočit televizní seriál s pracovním názvem Winter.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobře se dívej. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (125)

Žanek_Hantec
24.05.2024 4 z 5

Panenky byly lepčí, ale co už. Bichla je i tak těžce sjízdná, furt lepčí než Reportáž psaná na voprátce vod Juldy Fuldy. No a taky tak třikrát delší. Ale doporučuju k lóskání a hned načnu další bichlu v řadě - Oběť.

Pája699
05.04.2024 4 z 5

Vyšetřovatele Wintera zbožňuju. Je to sympaťák a jeho myšlení miluju :-) Moc se mi líbí jeho myšlenkové pochody při vyšetřování. Je to pastva pro oči tohle číst. I když vyústění motivu mi přišlo divné a moc mi nesedělo.......čekala jsem něco jiného..

Sice je pravda, že se mi první díl líbil více, ale tento taky není k zahození. Těším se na pokračování.....kam nás cesty zavedou tentokrát?


85098211
07.03.2024 5 z 5

(možné drobné spoilery)
Druhé setkání s Jeffersonem Winterem a i na podruhé výborná kniha! Tentokrát se bude muset vypořádat s brutálním vrahem, který zaživa upálil uznávaného právníka. Jeho problém ovšem spočívá v tom, že viděl pouze video s tímto činem, ale všechny další stopy, včetně mrtvoly, chybí. Kromě toho má jen 13 hodin na to, aby pachatele vypátral, než zemře další oběť... A tak se spolu s mladým policistou Taylorem pouští do vyšetřování a už brzy narazí na první indicii. Co přesně to bude, samozřejmě prozrazovat nebudu ;-). Přesto bude trvat ještě hodně dlouho, než se podaří odhalit skutečného vraha. A za sebe musím přiznat, že jsem byla překvapená rozuzlením. Winter mi byl sympatický stejně jako již v předchozí knize a také tento jeho případ byl (aspoň pro mne) vynikající. Hodnotím tedy opět plným počtem a pokračování si určitě časem nenechám také ujít...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (3)

Tři lidi udrží tajemství pouze v případě jsou-li dva z nich mrtví.


Život dokáže být drsný, to nehodlám popírat. Ale umí být také krásný, radostný a zábavný. Potřebujete oba póly, vzepětí i propady, jinak žijete placatě. Pokud vás tohle potká, je už jedno, jestli jste mrtvá.


Svět začnete zachraňovat tak, že zachráníte jeden život.


Kniha Dobře se dívej v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených569x
ve Čtenářské výzvě39x
v Doporučených17x
v Knihotéce341x
v Chystám se číst177x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech3x