Jen moje štěstí přehled

Jen moje štěstí
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517572/bmid_jen-moje-stesti-m3T-517572.jpg 4 39 39

Lexi a Jake už patnáct let sázejí spolu se svými přáteli Pearsonsovými a Heathcotesovými pokaždé šest stejných čísel. Během večeří, večírků nebo letních grilování spolu vždy probírali důležité věci a společně se zasmáli, když v loterii vyhráli nanejvýš deset liber. Jenže pak se jedné sobotní noci stane nemyslitelné skutečností. Jejich šest čísel vyhraje a všechno je jinak. Lexi a Jake mají tiket s hodnotou 18 milionů liber a nechtějí se dělit. A jejich přátelé jsou odhodláni získat svůj podíl. Kam až jsou schopni zajít?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Cosmopolis
Originální název:

Just my luck , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jen moje štěstí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

kirkpatrick
05.03.2024 4 z 5

Zajímavá psychologická sonda do partnerství tří rodin, které spolu sázejí loterii už patnáct let a najednou se jim podaří vyhrát. Vedlo mě to k zamyšlení, jak někomu z toho může totálně „hrábnout“ a na druhou stranu kdo ví, jak s tím dobře s rozmyslem a odpovědností naložit.

jahlina
23.02.2024 3 z 5

Knížka se nečte špatně. Samotná zápletka je hodně zajímavá. Líbilo se mi střídání kapitol z pohledu více postav. Jenže chvílemi jsem se malinko nudila. Hlavně v první polovině knihy. Pak přišlo pár překvapivých zvratů a příběh dostal tu správnou dynamiku a k závěru se knížka odkládala jen stěží. Také jsem si mohla ukroutit hlavu nad jednáním jednotlivých postav. Takovou "partičku" byste asi potkat nechtěli. Dlouho jsem nečetla knížku, kde by mi nebyl sympatický vůbec nikdo.
Celkově mám pocit, že šlo z rozjeté zápletky dostat víc. Nicméně špatné to nebylo a další knížku si bych si od autorky klidně přečetla.


Hvězdinka
29.10.2023 3 z 5

Skoro 400 stránek a většinu z nich se nic nedělo, děsně se to vleklo. A s blížícím se závěrem se autorka jakoby probudila a snažila se vše dohnat. Škoda, potenciál to mělo. Námět byl zajímavý - co s člověkem udělá nečekaně nabyté jmění a že ne každé přátelství je pravým přátelstvím.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jen moje štěstí v seznamech

v Přečtených54x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce54x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech2x