Jen pět přežije přehled

Jen pět přežije
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539672/bmid_jen-pet-prezije.jpg 4 148 148

Osm hodin. Šest přátel. Jeden snajpr. Red Kennyová vyrazila o jarňácích s partou kamarádů na road trip. Jen ona, její nejlepší kámoška se svým starším bratrem, jeho dokonalá holka, kamarád ze školy a kluk, se kterým by Red nejradši víc než jen kamarádila. Jenže se jim v noci uprostřed ničeho porouchá obytňák a oni záhy zjistí, že v pustině nejsou sami. Někde tam ve tmě se totiž ukrývá odstřelovač. Nejde ale o žádného náhodného pomatence, tenhle chlap jde najisto – a jeho cílem je jeden z nich. Do úsvitu zbývá 8 hodin. Do té doby musí šestice uprchnout, nebo odhalit, kdo z nich skrývá děsivé tajemství, pro které je muž venku ochoten je všechny do jednoho postřílet.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

Five Survive, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jen pět přežije. Přihlašte se a napište ho.

Netae
07.03.2025 4.5 z 5

Obracela jsem stránky jak šílená, abych se dozvěděla, jak to dopadne. Rozehrát děj na takto omezené ploše jakou je karavan a udržet ho dostatečně napínavý není vůbec jednoduché. Autorce se podařilo na jedničku.

Chmelda1975
15.02.2025 5 z 5

Vůbec bych neřekla, že je tato kniha určena pro Adult,mně je 3x tolik a nemohla jsem se od knihy odtrhnout, opravdu doporučuju, kdo máte rád napínavé knížky, tahle je pro vás

Architetka
13.02.2025 3.5 z 5

Taková YA verze staré dobré Agathy Christie a jejích Deseti malých černoušků. Princip je stejný - skupina lidí (tady studentů) je uzavřená na opuštěném místě, bez možnosti uniknout, ve smrtelném ohrožení. Pod tlakem se projeví pravý charakter každého z přátel, vyjeví se mnohá ošklivá tajemství...
Holly Jackson umí výborně vygradovat napětí, popsat tíseň a hrůzu, kterou skupina studentů ve ztraceném karavanu prožila. Bohužel, samotná zápletka a motiv jsou trochu slabé a nevěrohodné, chování a činy (hlavně těch důležitých postav) nelogické.

Rebel, Samotářka a další knižní novinky (16. týden)

14.04.2024

Kniha Jen pět přežije v seznamech

v Mé knihovně147x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)