Pohřešovaní přehled
M. R. Hall
Jenny Cooperová: Úřad koronera série
< 2. díl
Druhá kniha série Jenny Cooperová Dva mladí britští studenti zmizí beze stopy. Co všechno může odhalit vyšetřování a co všechno vyjde na povrch při hledání pravdy? Nazim Jamal a Rafi Hassan, dva mladí britští studenti, zmizí beze stopy. Jejich rodiče se od policie dozví, že byli sledováni a že pravděpodobně odjeli ze země, aby prosazovali své nové nebezpečné ideály. O sedm let později je Nazimova matka, sklíčená zármutkem, stále na pochybách. Nedokáže pochopit, proč policie přestala vyšetřovat podezřelé okolnosti obklopující zmizení obou mladíků, a nerozumí ani záhadné angažovanosti zpravodajských služeb. Při hledání pravdy už snad využila každou cestičku, která by ji k ní dovedla. Její poslední naděje je Jenny Cooperová.... Jenny si konečně upevnila pozici koronerky v Severn Valley. Když zahájí vyšetřování Nazimova zmizení, znovu se utkává s duchy své minulosti: korupcí a spiknutím. Natuší, že odhalováním pravdy mohou vyplynout na povrch její vlastní, hluboko pohřbená tajemství...... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2014 , GalateaOriginální název:
The Disappeared, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohřešovaní. Přihlašte se a napište ho.
![BlaV. BlaV.](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Knihu jsem si po přečtení prvního dílu objednala, i když zde nemá vysoké hodnocení. Věřím, že se mi bude líbit stejně jako díl první - příběh mi přišel dobrý, uvěřitelný, když porovnáme, jak především o peníze jde ve všem i u nás a jakou roli v tom hrají politici.
Kniha dorazila a už jí čtu a líbí se mi, není "akční", ale přesto mě zaujala. Škoda, že jsou přeloženy jen dvě knihy autora.
![Artep25 Artep25](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/44421/artep25-gOY.jpg?v=1540838811)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
První díl se mi líbil také více. Námět dobrý ,trochu překombinovaný .Jenny mi lezla na nervy víc než v prvním díle. Ale jestli bude další díl ráda si ho přečtu .
Kniha Pohřešovaní v seznamech
v Mé knihovně | 98x |
Celkove se to precist dalo. Ale ze by to ve me zanechalo nejaky hluboky dojem, to nemuzu rict.
Trosku nezajimave a rozvlekle tahnouci se linka emoci a psychickych problemu hlavni hrdinky. Az jsem mela nutkani si ji predstavovat jako velmi mladou zenu, ktera by jiste nezaujimala misto koronera s tolika pravomocemi.
Zapletka pro me byla nedokonale objasnena, zustava hodne otazek. Snad v pristim dile?