Hector přehled

Hector
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530859/bmid_hector-65b36d19913db.jpg 4 145 145

Byla jsem nejlepší z nejlepších. Elitní členka. Vzít práci ochranky měla být hračka. Kdo mohl tušit, že je ta rodina prohnilá až na kost? Za fasádou dokonalého poker face se skrývali ti nejhorší zabijáci. Vstoupila jsem do rodinné války, které nešlo zabránit. Nikdy jsem nepotkala někoho tak krutého. Hector Delaney byl ďábel, kterému jsem podlehla. Stáhl mě do pekla a já se rozhodla, že jím projdu jako královna. A jestli na konci vylezu živá, spálím jeho svět na popel. Jenže člověk míní a věci se mění Hector byl jako cibule, kterou jsem loupala vrstvu po vrstvě, abych odkryla střed a objevila dokonalost, která tam nebyla, a já jen zadržovala slzy Naše životy se měly střetnout, protože jsme oba byli pohlceni temnotou, a nezbývalo nám než se z té temnoty dostat společně. Ruku v ruce. Jako dvě ztracené duše.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hector. Přihlašte se a napište ho.

Cas_s_knihami
03.11.2024 5 z 5

Na posledného z jazdcov som sa veľmi tešila, keďže Hector bol úplne iný ako zvyšok jeho bratov.Tešila som sa nato čosi pre nás autorka nachystala a bolo to dokonalé! Keď si myslíte, že posledny jazdec vás nemá čím prekvapiť tak ste na veľkom omyle.

Hato - to - love…..napätie…..vášeň……tajomstvá……dynamický, pútavý a akčný dej…...pikantné scény…..rodinná súdržnosť…..chladnokrvné vraždy…..neskutočná chémia……láska…..pochopenie…..odvaha….vzrušenie…..humor….a opäť raz dokonale premyslený príbeh od A po Z pri ktorom som nedýchala.

Hector- chladnokrvý, neverí v láske, charizmatický, drsný, ma rád nezáväzný sex a dámsku spoločnosť. Svoju flustráciu si vybíja pomocou zbrane. Sám o sebe tvrdí, že je diabol, ktorý prišiel z peklo, ale čo stane s jazdcom s čierny srdcom, ktorému do života vtrhne žena s rovnakého pekla?

Elena- nehľadajte typickú princeznú, ktorá si potrpí na drahých veciach. Je to elitná vojačka, ktorej nič nespadlo do rúk zadarmo. Miluje zbrane je odvážna a nepozná strach.

Môj vzťah s Hectorom bol dosť turbulentný mala som chvílky keby som ho najradčej nakopala do toho sexy zadku a chvíle keď som ho mala chuť rozpučiť samozrejme z lásky. Babička bola dokonalá a jej komentáre boli jedna perla za druhou. Celú rodinu som si obľúbila ich súdržnosť a vzájomne doberanie mi neraz vyčarili úsmev na tvári. Milujem celú sériu a odporúčam všetkými desiatimi. Jazdci su láška

musivila
11.10.2024 4 z 5

(SPOILER) Kniha se opět četla dobře, byly i vtipné momenty, hned první rozhovor mezi bratry mě pobavil. Jen mi tentokrát nesedly úplně postavy. Hlavně Elena jako vycvičený voják a Hector chladný zabiják. Chyběl mi tam nějaký vývoj jejich vztahu. Např. to rychlé stěhování … hele jsem těhotná, tak se k tobě automaticky hned stěhuju.... Někdy mi to přišlo dost přitažené za vlasy např. to co se stalo mezi Francem a Hectorem. Má okolo sebe ochranku, pak Hector udělá co udělá. Plno přítomných lidí a nikdo nic neřeší.
Ale zas na druhou stranu nad některými rozhovory, hlavně mezi bratry a situacemi jsem se usmívala.

zatoulane_knihy
13.09.2024 4 z 5

(SPOILER) Tolik zvratů a nečekaných klíček, tento díl posunulo ještě o stupeň výš. Půlku knihy jsem se smála a druhou jsem četla se zatajeným dechem. Takže rozhodně nesmíte vynechat mého oblíbence a temného jezdce apokalypsy HECTORA!
Pozor možné spoilery...
Opět jsem měla velký problém se odtrhnout od knihy a nemohla jít spát dřív, než to dočtu. Vedle Hectora, bych si asi nedokázala představit lepší ženu než je Elen. Za mě je to královna zvládání všech situaci a nebojí se použít jak svojí zbraň, tak svůj ostrý jazyk. V životě nic nedostala jen tak zadarmo a očividně se to v nejbližší době nezmění.
Hector.. no k němu asi nemám co dodat anděl s černou duší ďábla. Naprosto ho miluju!! Jako co se tady dělo? To bylo vážně něco. Nerada se tak loučím s prostředím JEZDCŮ APOKALYPSY, naši mafiáni rozhodně se těším na všechny REREADINGY!! Nejoblíbenější díl celé série, ale pro mě zůstane RICCI.
Rozhodně doporučuji si od autorky přečíst další knihy, já to rozhodně mám v plánu!! A ten EPILOG?? Jako to je zrada!! Tohle se nedělá potřebuji vědět víc!!!

Černočerné srdce, Za zamčenými dveřmi a další knižní novinky (6. týden)

04.02.2024

Kniha Hector v seznamech