Jezdec dává šachmat / Vzpomínka na Karibik přehled

Jezdec dává šachmat / Vzpomínka na Karibik
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/465690/bmid_jezdec-dava-sachmat-vzpominka-na-ka-AtX-465690.jpg 4 1 1

Jezdec dává šachmat To pouto, které mezi nimi vzniklo před deseti roky, přetrvalo! Bylo neviditelné, ale o to pevnější. Svazovalo je, nemohli kvůli němu dýchat… A Mason i Danyl věděli, že dokud tu knihu, kterou spolu psali tenkrát, neuzavřou, nebudou svobodni. Jenže jsou taková pouta, která se zpřetrhat nedají. Taková, jež nás poutají k někomu, z něhož lze čerpat sílu, by se trhat ani neměla… Vzpomínka na Karibik Stačil jediný pohled do těch zlatých očí a Enzovi bylo vše jasné. Ta žena ho podvedla! Připravila o to nejcennější, co mohl mít. O něco, co by mohlo být opravdu jeho. A toho, co má být jeho, se Enzo nikdy nevzdá! Stačil jediný pohled do těch zlatých očí a Matildě bylo jasné, že Enzo vše uhodl. A že jí nikdy neodpustí. A že nikdy, nikdy nepochopí, proč udělala, co udělala…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin

Reclaimed by the Powerful Sheikh / Demanding His Hidden Heir, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jezdec dává šachmat / Vzpomínka na Karibik. Přihlašte se a napište ho.

vydrata
02.04.2023 4 z 5

Dočtena, poslední díl této trilogie. Řekla bych, že tam je dost chyb v textu. Navíc v jedné části je nejprve popisován děj který se odehrává, jako večer a hned zase,jako ráno.

Kniha Jezdec dává šachmat / Vzpomínka na Karibik v seznamech