Jídlo + Pivo - Výborné jídlo k pivu přehled
Ross Dobson
Více než 80 chutných receptů mezinárodní kuchyně od populárního autora kuchařek Rosse Dobson. K těmto originálním receptům naplněným chutí a vůní je vhodné pivo. Kniha je napsána nenapodobitelným ironickým a zábavným stylem. Autor knihu uvádí předmluvou, ve které čtenáře seznámí se zásadami spojení konkrétního jídla s pivem. A dále již následují kapitoly o potravinách, které se k sobě navzájem hodí: drůbeží a králičí maso; hovězí, vepřové a skopové maso; ryby a plody moře; rýže a nudle. U každého receptu je tip na značku piva, které může tyto výborné pokrmy doplnit.... celý text
Literatura světová Kuchařky
Vydáno: 2016 , OmegaOriginální název:
Food Plus Beer: Great food to eat with beer, 2015
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jídlo + Pivo - Výborné jídlo k pivu. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Jídlo + Pivo - Výborné jídlo k pivu v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 9x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 2x |
v dalších seznamech | 1x |
Přehledné, srozumitelné, obohaceno o krásné fotografie, navíc doplněno o zajímavé informace týkající se některých druhů piva.