Jíst, meditovat, milovat přehled

Jíst, meditovat, milovat
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215715/mid_jist-meditovat-milovat-215715.jpg 4 996 996

Neuvěřitelná kniha oceněné autorky. Pouť mladé dámy za pozemskými i duchovními rozkošemi napříč Itálií, Indií a Indonésií… Pokud jste se i vy někdy vzbudili s naléhavou touhou změnit sebe i celý svůj život, je pro vás tahle kniha tou nejlepší inspirací.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Metafora

Eat, Pray, Love: One Woman's Search for Everything Across Italy, India and Indonesia, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jíst, meditovat, milovat. Přihlašte se a napište ho.

michal2601
27.09.2024 4 z 5

Velmi inspirující kniha plná inspirujících myšlenek a zajímavých informací o několika zemích světa.

RobinDay
08.08.2024 5 z 5

Film jsem viděla kdysi dávno jednou a dvakrát mě nenadchnul, ale knihu jsem si zamilovala. Byla motivující a dokázala ve mě nabudit pohodu a popřemýšlet si nad důležitými životními kroky. Četlo se mi to dobře a budu doporučovat dál.

tereza0319
26.06.2024 1 z 5

Vypravěčku bych popsala jako buranku, co si myslí, že objevila Ameriku (v tomhle případě spíš Evropu a Asii), a sděluje nám to prostřednictvím pseudomouder. Z knihy čiší absolutní povrchnost, všechno je zalito sluncem, všichni to s Liz myslí dobře, a pokud ne, tak to tak nemyslí. Dokonalá ukázka literárního kýče, řekla bych. Jsem z toho rozčarovaná, protože Velké kouzlo se mi líbilo. Téma je přitom velmi atraktivní, obrovská škoda. Jedna hvězda za sugestivní a poetický popis italských jídel a za pána na fotbale, díky němuž dokonale vyjádřila svou lásku k italštině.

Kniha Jíst, meditovat, milovat v seznamech

v Přečtených1 508x