Jízda v protisměru přehled

Jízda v protisměru
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/37765/jizda-v-protismeru-37765.jpg 4 19 19

Jediný úlet postačí Míše, aby tvrdě narazila. V zoufalé snaze vyřešit svůj problém se rozhodne hledat pomoc u člověka, o jehož existenci ještě před nedávnem neměla tušení. Přijíždí do cizího města, kde se setkává i s nevlastním bratrem Šimonem, jenž musí urychleně vrátit starý dluh. Situace se mu začne vymykat z rukou, a tak se při shánění peněz nezastaví před ničím. ... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jízda v protisměru. Přihlašte se a napište ho.

Nikola_
17.01.2020 4 z 5

Za mě je to fajn kniha pro mládež..

medlovice
17.01.2019 3 z 5

Možná, že Michaela nemá životní zkušenosti , ale určitě nemá svědomí , soudnost , zábrany a mozek. V 17 je těhotná a neví s kým, jede za někým, kdo je její biologický otec, vecpe se k němu do domu, využívá všechny kolem sebe a myslí si, že to pár tisícovek vyřeší. Protože je hezká, tak jí kluci pomáhají a ona souloží s někým, koho zná den. A její bráška ten lenivý budižkničemu, na toho velký bič a malý dvůr a hned k němu jeho ˇmatku v uvozovkách. A pak si Míša myslí, že po potratu nastoupí před toho dobráka Vítka s čistým štítem. A možná, že se všichni zabili, ten konec je takový otevřený . I přes katastrofální chování postav se knižka čte dobře, přečetla jsem ji za večer.

1v8na
28.08.2014 4 z 5

Příběh byl velmi zamotaný. Šimon byl hajzlík první třídy, Míša natvrdlá, ale obdivuju ji. Ovšem nejsympatičtější mi byl Vítek.

Kniha Jízda v protisměru v seznamech

Jana Kawuloková
polská, 1963
2007  75%11.55 p.m. : (za pět minut--)
2008  79%Milostná dvojhra
2011  72%Silvestr za milion