Jizerské hory na starých diapozitivech přehled

Jizerské hory na starých diapozitivech
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223041/bmid_jizerske-hory-na-starych-diapozitiv-223041.jpg 5 2 2

Unikátní barevné diapozitivy Miloslava Nevrlého z nejznámějších a nejkrásnějších míst české i polské části Jizerských hor nás přenesou do doby na rozhraní padesátých a šedesátých let, doby hlubokých a zdravých lesů, kdy se člověk ještě mohl hodiny toulat o samotě mezi skalami a srázy. Zachyceno je i mnoho již neexistujících pomníčků a loveckých chat. Zasvěcené a čtivé průvodní slovo předního znalce celého pohoří přináší mnoho dosud nepublikovaných podrobností, zajímavostí a osobních vzpomínek, které ocení nejen zasvěcení milovníci Jizerek. Na konci je připojen medailon Miloslava Nevrlého od jeho přítele spisovatele Miloše Zapletala, který představuje autora v netradičním pohledu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jizerské hory na starých diapozitivech. Přihlašte se a napište ho.

Fidor
01.09.2024 5 z 5

Neobyčejně obyčejné diapozitivy skrývají tisíce a tisíce příběhů z minulosti krásných hor, navíc doplněné popisnými texty (snad ještě větší hodnoty) jako útržky nádherně prožitého života předávajícími nejedno poselství.

"Možná, že je to začátek konce, ale bude to krásný konec."

Kniha Jizerské hory na starých diapozitivech v seznamech