Jizvy ve hvězdách přehled
Iveta Klierová
Příběh složitého dospívání a hledání vlastní sexuality nejen pro fandy Srdcerváčů. Kyu a Jae žijí v Soulu a kdysi bývali nejlepšími kamarády, pak se ale odcizili a nyní se potkávají výhradně v basketbalovém týmu. Protože však oba chtějí vyhrát sezónu, jsou nuceni spolu strávit více času a znovu se sbližují. Kyu má klidnou povahu a je tajně zamilovaný do Jaeho – což mu ale nemůže říct, Jae je vyhlášený sukničkář, král školy a má výbušnou povahu. V maturitním ročníku v sobě náhle nacházejí útěchu a postupně překročí hranici pouhého přátelství. Jsou připravení přiznat si své skutečné city?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jizvy ve hvězdách. Přihlašte se a napište ho.
JIZVY VE HVĚZDÁCH
@iv.klier
/5*
Nesnáším tě. Strašně moc. Ale ty to, Ivetko, víš, a já se nebudu opakovat. Nesnáším tě a miluju, protože ten příběh byl tak strašně krásný!
Spousta těch postav byla na pěst, ale jen postavy, které na pěst být měly. V příběhu za mne vůbec nic nechybělo, bylo tam všechno od friends to enemies, přes enemies to lovers, bla bla, kam jinam to zařadit... Rodinná dramata, řešení sexuality, romantika, zoufalství, láska, zklamání... spicy scény, které fakt žeru...
Neskutečně jsem si tu knížku užila, jsem šťastná, že jsem v knihkupectví sáhla právě po ní. Těším se, co napíšeš dalšího, a musím to mít! Děkuju!
Prostě já, Bouře a běs a další knižní novinky (41. týden)
06.10.2024
Kniha Jizvy ve hvězdách v seznamech
Jizvy ve hvězdách slibují a taky poskytují náhled do temnoty jednoho dospívajícího kluka – příběh začíná v okamžiku, kdy Jaeho propouštějí z léčebny po nevydařeném pokusu o sebevraždu, sluníčkové to tu zkrátka nebude. Jae všechno řeší pěstmi, jenže ne všechno se tak řešit dá; třeba když na povrch vyplují potenciální city k dávnému kamarádovi z dětství, s nímž jsou teď nepřátelé… nebo si to aspoň myslí. Zároveň je příběh pojat jako korejské drama, tudíž o vyhrocené situace není nouze a je jasné, že oba hlavní hrdiny v tom osud pořádně vymáchá.
Já na kdrama nekoukám, takže těm, kteří tím žijí, se Jizvy rozhodně budou líbit. A cením konec. Tam jsem na to zůstala vyjeveně zírat, čekala jsem, že dojde k něčemu úplně jinému. :D