Spřízněnost krve přehled

Spřízněnost krve
https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75165/spriznenost-krve-75165.jpg 5 20 20

Joe Sixsmith série

1. díl >

Další ze spletitých případů, které musí vyřešit vtipný a nápaditý Joe Sixsmith, jenž se s vervou věnuje profesi detektiva i přes nesouhlas své starostlivé tetičky Mirabelle. V detektivním příběhu známého britského autora nechybí drogy, brutální vraždy, napětí, ale ani humorné situace.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Brána

Blood Sympathy, 1993

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spřízněnost krve. Přihlašte se a napište ho.

Katy_vKnihách
06.06.2024 3 z 5

Jsem jediná, kdo se u téhle detektivky nudil? Podle zdejšího hodnocení asi ano. To vysoké hodnocení mě vážně zlákalo, vtipný detektiv s kocourem a tetičkou dohazovačkou mě celkem lákal. Ale, asi úplně nesdílím autorův humor. Protože mě to nepřišlo ani úsměvné. Je to sice jedna z těch odpočinkových detektivek, ale že by mě případy, které Joe řešil v tomhle díle, nějak nalákali na další díly, to opravdu ne. Já potřebuju v detektivce aspoň špetku napětí. Potřebuju si chvilku zapátrat po podezřelých, ale tady k tomu nebyla ani moc možnost. Plus kdyby se soustředil na vyloženě jeden případ, bylo by to podle mě detektivně čtivější. Ale, toť můj názor. Není to můj styl, toť vše. Ale, na odpočinek do upršeného dne, ideální volba.

katerina5544
02.07.2019 5 z 5

Ctiva a vtipna detektivka. Vrele doporucuji.

eiramka
06.03.2016 4 z 5

Velmi milé překvapení - vtipná detektivka, sympatický smolařský detektiv s kocourem a nezdolnou tetičkou Marribel, která se nevzdává naděje, že svého již ne nejmladšího synovce jednou ožení. Některé scény tak skvělé napsané, že jsem se musela smát nahlas. Budu pátrat po dalších dílech. Nervy Vám tahle detektivka nepocuchá, spíš se budete dobře bavit - lehké kvalitní čtení

Kniha Spřízněnost krve v seznamech

v Mé knihovně12x