Jóga - Fit na těle i na duši. Úvod do základů jógy přehled
kolektiv autorů
Chcete se naučit, jak stát rovní jako svíčka s nohama ve vzduchu? Nebo nenáročným způsobem a bez velkých energetických výdajů posílit svaly? Jóga není pro nic za nic už po staletí považována za životní styl, který udržuje tělo ohebné a ve špičkové formě. Jenže jóga je mnohem více než jen to. Co všechno se za tímto indickým učením skrývá? Proč je jóga vlastně tak zdraví prospěšná? V knize Jóga: Fit na těle i na duši se seznámíte s myš- lenkami, z nichž jóga jako životní styl vychází. Mimo to se vám dostane praktického výkladu o základních pozicích a krok za krokem se naučíte, jak provádět nejdůležitější jógová cvičení, včetně nejznámějšího Pozdravu slunci. Namasté!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jóga - Fit na těle i na duši. Úvod do základů jógy. Přihlašte se a napište ho.
Výborná knižka pre začiatočníka v jóge. Skvele popisuje jednoduchšie cvičenia i obrázky sú milé. Pre začiatočníka v cvičení je vhodná do knižnice.
Knížka je velmi tenká a neobsahuje zrovna kvanta informací, ale naopak ukáže pomocí spousty obrázků a fotek základní pozice a cviky. A hlavně jógou nepolíbenému člověkovi nenásilnou a pěknou formou ukáže o čem jóga vlastně je a jaké druhy existují. Bylo to přesně, co jsem potřeboval a byl jsem mile překvapen, protože jóga mě nikdy nelákala a spíše odrazovala, ale po prolistování a počtení knihy jsem svůj přístup silně přehodnotil a zvažuji, že bych ji rád zkusil. Překvapilo mě, že z ní očividně vychází i spousta fyzioterapeutických cviků.
Kniha Jóga - Fit na těle i na duši. Úvod do základů jógy v seznamech
Opravdu základy - nic obsáhlého, vážně pro naprosté začátečníky.