Pozemšťan vojevůdcem na Marsu přehled

Pozemšťan vojevůdcem na Marsu
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26351/bmid_pozemstan-vojevudcem-na-marsu-LNX-26351.jpg 4 57 57

John Carter, pán Marsu série

Daleko na jihu, v mrazivých pustinách polárních oblastí Marsu, leží domov Svatých Thernů, nedotknutelné a uctívané rasy, o jejichž příslušnících ostatní Barsoomiané věří, že ve svých pevnostech střeží tajemství života a smrti. Pouze John Carter se odvážil proniknout na jejich území, aby tu nalezl ztracenou Dejah Thoris. Ale mezi neohroženým pozemšťanem a jeho cílem leží pohřbené kosti těch, kdo přišli před ním...... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Paseka

The Warlord of Mars, 1919

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pozemšťan vojevůdcem na Marsu. Přihlašte se a napište ho.

n.ezn.amy
25.09.2023 4 z 5

Princezna Dejah Thoris je znovu unesena a neohrožený John Carter se opět musí pozvednout meč a vydat na cestu, aby jí zachránil. Ač tato kniha byla napsána před více jak sto lety, příběh je lehce naivní, tak neztrácí na svém kouzlu a skvěle popsaném dobrodružství pozemšťana.

Ayla767
21.09.2023 5 z 5

Třetí pokračování příběhu pozemšťana a neohroženého bojovníka Johna Cartera na Barsoomu.
Se svými věrnými přáteli se musí vypořádat s nebezpečnými Tharky. Jeho helijská princezna Dejach Thoris je stále v nebezpečí.

Velmi podařené ilustrace pana V. Čutta a překlad do češtiny Dr. Jirky Macáka, úžasně doplňující atmosféru dobového vydání.

l.e.d
21.04.2020 4 z 5

Třetí kniha a do hry vstupují žlutí.
Princezna znovu unesena a John (Mario) Carter se znovu rozbíhá pronásledovat padoucha. Běh, boj, zajetí, útěk + boj, běh a na konci knihy boj všech bojů a princeznička jako lusk.
Za mě by to bylo dobré zakončení, ale koukám, že série pokračuje tak snad bude ještě co objevovat.

Kniha Pozemšťan vojevůdcem na Marsu v seznamech