Ďábelské lebky přehled

Ďábelské lebky
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/24716/john-sinclair-dabelske-lebky-24716.jpg 4 21 21

V noci se najednou Angie Dicksonová probudila. Vystrašeně vytřeštila oči a zírala do tmy ložnice. Se zatajeným dechem zůstala ležet. Naslouchala. K uším jí pronikal tichý, suchý smích, jako přidušené tóny trubky. Angii se sevřel žaludek. Zmocnil se jí strach. Smích zněl velice blízko. Ta osoba musela být přímo před ní – dokonce u její postele. Náhle pocítila tlak na prsou. Angii bylo jasné, že se musí stát něco úděsného. Vysunula dlaně zpod přikrývky, a začala jimi šmátrat po prostěradle. Nahmatala cosi kulatého. Její prsty zajely do vlasů… Byla to hlava! Na její přikrývce ležela hlava!... celý text

Literatura světová Horory
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)

Die teuflischen Schädel, 1974

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ďábelské lebky. Přihlašte se a napište ho.

rafan65
06.09.2024 3 z 5

Tak toto už bylo opravdu moc, nechápu kde autor čerpal námět pro tento příběh ale usekané hlavy jako vraždící monstra jsou už opravdu velmi přehnané. Dle mého názoru asi nejslabší příběh který jsem zatím v této série četl.

Stanas513
17.08.2021 3 z 5

Tak jsem se těšila na tyhle hororové rodokapsy, ale nějak mě to začíná unavovat. Asi si dám na chvíli oddych.

bukiet
05.12.2015 4 z 5

Jako vždy neuvěřitelná prča. Vlastně bububu horor.

Kniha Ďábelské lebky v seznamech

Jason Dark (p)