Johnny Depp přehled
Nick Johnstone
Unikátní kniha o bouřlivákovi, rebelovi, ale i otci dvou dětí Johnny Deppovi. Z hvězdičky televizního seriálu a idola teeenagerů k herci nominovaného na Oskara. Tento muž plný rozporů boduje v anketách o nejvíc sexy muže planety, ale on sám je plachý a nesnáší pozornost médií. Tato kniha vás vezme na horskou dráhu, kterou život tohoto výjimečného herce a muže bezesporu byl a stále je.... celý text
Literatura naučná Biografie a memoáry
Vydáno: 2010 , CooBooOriginální název:
Johnny Depp: The Illustrated Biography, 2006
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Johnny Depp. Přihlašte se a napište ho.
Srdcovka, která v mé knihovně nemůže chybět. Hezky a čtivě napsaná biografie doplněná spoustou pěkných fotografií.
Dveřník. Pirát, cizinec. Charismatu plný ranec. Žádoucí má image přední strany, pohled hříšných čokoládových očí, cool temně ohnivý tep. Zadumaný, neprobádaný, desperát bytí. Nebeský pekelník. Žádný cukrátkový romantik.
Kniha Johnny Depp v seznamech
Slaďouš Johnny!
Má první kniha o slavné osobnosti a nesáhla jsem vedle. Biografie obsahuje mnoho fotografií, takže se fanoušek rozhodně pokochá. Miluju jeho role zejména v Pirátech z Karibiku, Alence v říši divů a jako Sweeneyho Todda.
Rozhodně jsem se díky knize dozvěděla mnoho nových informací nejen o jeho přístupu k hereckým rolím, ale také o tom jaký je. Johnny je opravdu velmi složitá osobnost, ale přitom milující a velmi skromný což se mi líbí nejvíc. Samozřejmě, že rozhodně není žádný svatoušek, ale to nikdo. Obdivuji ho za to, že si vše vydobil sám. Ne každá cesta celebrity je vyšlapaná od rodičů. Během svého života si toho prožil hodně a já mu držela palce aby dosáhl toho co je pro něj v životě nejdůležitější.