Nešťastná láska sa vypláca přehled

Nešťastná láska sa vypláca
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/259575/nestastna-laska-sa-vyplaca-ZAy-259575.jpg 4 85 85

Jojo / Pre baby série

< 2. díl >

Jojo sa trápi pre nešťastnú lásku. Tu pomôže len rozptýlenie, myslí si jej mama a pošle ju na prázdniny do Paríža. No lietadlo neletí do Paríža vo Francúzsku, ale má nasmerované do Parisa v Texase. To je pre Jojo prvé prekvapenie. Že existujú na svete aj milí chalani, to je to druhé. Lukas sedí v lietadle vedľa nej a usmieva sa skutočne očarujúco. Keď ju začne štekliť v bruchu, nemôže tomu veriť. Po pristátí sa však ich cesty rozdelia. A teraz má Jojo dvojité ľúbostné trápenie a nechce sa už v žiadnom prípade znova zaľúbiť.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , VEEM
Originální název:

Liebeskummer lohnt sich, 2000


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nešťastná láska sa vypláca. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (7)

tatjana1737
28.05.2024 2 z 5

Objevila jsem v krabici knih vyřazených z knihovně na chodbě obecního úřadu, kam jsme s kolegyněmi jely na kontrolu. Kromě toho tam byly onačejší skvosty, po kterých jsme sáhly, ale říkala jsem si, že to zkusím coby odlehčené čtivo - ne každý titul určený pro dívky je nutně nevhodný pro již dospělého čtenáře. No... Bohužel už nejsem dívka, takže humorné situace mi přišly spíše absurdní a přehnané, ačkoli pro Jojo a její kolísání v sympatiích k tomu, kdo je zrovna jejím vyvoleným, jsem měla pochopení. Pokud by se titulu chopil slušný filmař, mohl by z toho být nakonec pohodový a oddychový film pro mládež, ale jako kniha to neobstálo před mými nároky. Nicméně nezavrhuji a věřím, že mladšímu čtenáři by se to líbit mohlo :-).

PheobeDomi
20.08.2020 5 z 5

Tuto knihu jsem náhodou našla doma při úklidu. Je zřejmě po mé starší sestře, která ji četla někdy kolem doby, co jsem se narodila. (Jsme spolu o třináct a půl let.) Ze začátku mi přišlo hloupé přečíst si ji, když jsou ještě díly před, které jsem nečetla, ale nakonec jsem moc ráda, že jsem si ji přečetla. Měla jsem ji přečtenou za tři dny a moc se mi líbila. Nakonec asi ani nevadilo, že jsem nečetla díly před, protože všechno bylo i tak vysvětleno. Určitě doporučuji dívkám, které mají věčné trable s láskou, aby pochopily, že na světě je spousta kluků a nemá smysl je kvůli jednomu ( či dvoum nebo třem v případě Jojo :-)
nějak zvlášť trápit.


mia.com
09.12.2018 4 z 5

Sérii s Jojo jsem jako náctiletá hoooodně zbožňovala. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nešťastná láska sa vypláca v seznamech

v Přečtených154x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených2x
v Knihotéce21x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit4x