V podezření přehled
Michael Robotham
Joseph O'Loughlin série
1. díl >
Zdá se, že se Josephu O’Loughlinovi, špičkovému klinickému psychologovi, v životě daří – má nádhernou ženu, milující dceru a úspěchy v zaměstnání. Stačí však málo a jeho dokonalý život se stane noční můrou. Vše začne ve chvíli, kdy je přizván k vyšetřování smrti neznámé mladé ženy a zároveň musí řešit složitou situaci se svým problémovým pacientem. Pronásledován obrazy rozbodaného dívčího těla se vydává na cestu, jež vede do nejtemnějších zákoutí lidské mysli. Aby dokázal zastavit vraha a zachránit svou rodinu, je nucen riskovat vše…... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2015 , MOBA (Moravská bastei)Originální název:
The Suspect, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V podezření. Přihlašte se a napište ho.
![Forest66 Forest66](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
Zajímavá a propracovaná zápletka. Rozhodně tam ale je i co zlepšovat. Místy to hrozně zapleveluje spoustou odboček, které nejsou ani podstatné, ani zajímavé. Osobně se mi hlavní hrdina moc nezamlouvá a policajt ještě míň, takže ten konec mi přišel silně nedotažený, jak se najednou všechno samo vyřešilo, otočka o 180 stupňů bez nějakého věrohodnějšího vysvětlení, nevím nevím.
„Občas můžete zapomenout, co je pravda, když slyšíte lež dostatečně často.“
Kniha V podezření v seznamech
v Mé knihovně | 260x |
2021 | ![]() |
2015 | ![]() |
2015 | ![]() |
2017 | ![]() |
2018 | ![]() |
Thriller jako víno. Nově objevený autor na doporučení a musím říct, že jsem velmi spokojená. Vynikající první díl série a spousta dalších ještě přede mnou.