Pohřbené kosti přehled

Pohřbené kosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502974/bmid_pohrbene-kosti-UAF-502974.jpeg 4 956 956

Josie Quinnová série

Jak hluboko musí Josie Quinnová kopat, aby našla pravdu? A co s jejím vztahem udělá podezření, že Noahova zavražděná matka Colette mohla být zapletená do série zločinů? Odpověď přináší bestsellerová autorka Lisa Reganová v mrazivém thrilleru Pohřbené kosti.

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

The Bones She Buried, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohřbené kosti. Přihlašte se a napište ho.

mapet85
předevčírem 4 z 5

Piaty diel série s Josie Quinnovou opäť prináša napínavý prípad. Josie spolu so svojím priateľom Noahom namiesto príjemného rodinného stretnutia nájdu jeho matku zavraždenú. Do čoho sa táto milá a láskavá žena mohla zapliesť?

Táto séria si ma získala najmä hlavnou postavou Josie, ktorá je typom vyšetrovateľky idúcej „cez mŕtvoly“. A tých v tejto knihe rozhodne nebude málo. Potešil by ale už prípad, ktorý sa nebude týkať osobného života alebo blízkeho okolia, keďže tento motív môže pôsobiť jemne nepravdepodobne.

Sériu odporúčam čítať v chronologickom poradí, pretože hlavná postava a jej život sa postupne vyvíjajú, a mohli by ste byť ukrátení o dôležité detaily. U mňa zatiaľ zostávajú najlepšími tretí a štvrtý diel, no tento za nimi zaostáva len trošku. Ponúka systematické vyšetrovanie, zamotaný prípad, ktorý sa zvrtol veľmi zaujímavým smerom, a postupné odkrývanie tajomstiev, pri ktorých si uvedomíme, že našich blízkych možno nepoznáme tak dobre, ako sme si mysleli.

Táto kniha určite poteší a prekvapí fanúšikov detektívok. A teraz hor sa na šiesty diel – Tichý plač.

Za knižku ďakujem: GRADA Slovakia.

Viac v recenzii.

HanWali
14.02.2025 3 z 5

Autorku mam moc ráda, ale tento díl mě nijak neoslovil, celkem jsem se nudila ve zbytečně roztahaných pasážích a přála jakémsi , abych už to měla za sebou…

artep1605
11.02.2025 4 z 5

Lisa Reganová má schopnost psát tak, že mě její knihy úplně vtáhnou do děje a několik dní žiju s hlavními postavami. Tato kniha nebyla výjimkou.
Jen jsem už trochu alergická na běhání mrazu po zádech a bušení srdce.

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

10 nejčtenějších knih (prosinec)

15.12.2022

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

14.11.2022

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Pohřbené kosti v seznamech

v Přečtených1 297x
v Mé knihovně386x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)