Pohřbené kosti přehled
Lisa Regan
Josie Quinnová série
Jak hluboko musí Josie Quinnová kopat, aby našla pravdu? A co s jejím vztahem udělá podezření, že Noahova zavražděná matka Colette mohla být zapletená do série zločinů? Odpověď přináší bestsellerová autorka Lisa Reganová v mrazivém thrilleru Pohřbené kosti.
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno:Originální název:
The Bones She Buried, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohřbené kosti. Přihlašte se a napište ho.

Autorku mam moc ráda, ale tento díl mě nijak neoslovil, celkem jsem se nudila ve zbytečně roztahaných pasážích a přála jakémsi , abych už to měla za sebou…

Lisa Reganová má schopnost psát tak, že mě její knihy úplně vtáhnou do děje a několik dní žiju s hlavními postavami. Tato kniha nebyla výjimkou.
Jen jsem už trochu alergická na běhání mrazu po zádech a bušení srdce.
100 nejčtenějších knih roku 2023
27.12.2023
10 nejčtenějších knih (prosinec)
15.12.2022
10 nejprodávanějších eknih (říjen)
14.11.2022
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Pohřbené kosti v seznamech
v Přečtených | 1 297x |
v Mé knihovně | 386x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2020 | ![]() |
2021 | ![]() |
2021 | ![]() |
2022 | ![]() |
2022 | ![]() |
Piaty diel série s Josie Quinnovou opäť prináša napínavý prípad. Josie spolu so svojím priateľom Noahom namiesto príjemného rodinného stretnutia nájdu jeho matku zavraždenú. Do čoho sa táto milá a láskavá žena mohla zapliesť?
Táto séria si ma získala najmä hlavnou postavou Josie, ktorá je typom vyšetrovateľky idúcej „cez mŕtvoly“. A tých v tejto knihe rozhodne nebude málo. Potešil by ale už prípad, ktorý sa nebude týkať osobného života alebo blízkeho okolia, keďže tento motív môže pôsobiť jemne nepravdepodobne.
Sériu odporúčam čítať v chronologickom poradí, pretože hlavná postava a jej život sa postupne vyvíjajú, a mohli by ste byť ukrátení o dôležité detaily. U mňa zatiaľ zostávajú najlepšími tretí a štvrtý diel, no tento za nimi zaostáva len trošku. Ponúka systematické vyšetrovanie, zamotaný prípad, ktorý sa zvrtol veľmi zaujímavým smerom, a postupné odkrývanie tajomstiev, pri ktorých si uvedomíme, že našich blízkych možno nepoznáme tak dobre, ako sme si mysleli.
Táto kniha určite poteší a prekvapí fanúšikov detektívok. A teraz hor sa na šiesty diel – Tichý plač.
Za knižku ďakujem: GRADA Slovakia.
Viac v recenzii.