Jsem blbá, trapná a nesportovní! Prostě jenom ženská! přehled
Renata Francová (p)
![Jsem blbá, trapná a nesportovní! Prostě jenom ženská! Jsem blbá, trapná a nesportovní! Prostě jenom ženská!](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/185554/jsem-blba-trapna-a-nesportovni-proste-jenom-zenska-185554.jpg?v=1387663870)
Veselá knížka vtipných fejetonů mladé advokátky Renaty Francové. V roce 2009 byla senzací a 4. nejprodávanějším titulem předvánočního trhu, teď přicházíme s elektronickou formou. A na jaře 2014 se můžeme těšit na druhý díl, tentokrát opět v tištěné podobě.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jsem blbá, trapná a nesportovní! Prostě jenom ženská!. Přihlašte se a napište ho.
![Sasha001 Sasha001](https://www.databazeknih.cz/img/users/60_/60767/m_60767-Ejr.jpg?v=1459854940)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Fejetony od Renaty Francové jsem četla už na idnes.cz a vždy jsem se u nich bavila. I teď po letech se dojmy nemění a já se u nich bavím i nadále. Pro mě to byla fajn oddechová četba a taková jednohubka na večer, kdy chce člověk relaxovat.
![namornice namornice](https://www.databazeknih.cz/img/users/95_/95735/m_95735-8LQ.jpg?v=1459855073)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Rok jsem začala hezky zvesela.
Humorná jednohubka plná fejetonů na jedno odpoledne mě pobavila.
Kniha Jsem blbá, trapná a nesportovní! Prostě jenom ženská! v seznamech
v Mé knihovně | 80x |
Sbírka fejetonů, některý byly hodně vtipný, jiný nic moc. Pamatuju si na příběh s toaleťákem.