Jsem single a pomstím se přehled

Jsem single a pomstím se https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/219890/mid_jsem-single-a-pomstim-se-Z4Z-219890.jpg 4 159 159

Suzie Millerová radí ve svém sloupku zoufalým a zhrzeným ženám v problémech s láskou. Sama se však necítí o nic lépe. Jak to, že zase dostala kopačky? Po dalším nevydařeném vztahu, tentokrát s kolegou z práce, se s tikotem biologických hodin a pifkou na celý svět rozhodne, že nastal čas, aby svým bývalým láskám dala za vyučenou. A začne se všem svým ex originálním způsobem mstít. Vzniká tak řada komických situací, ve kterých ji bok po boku provází kamarád Drew. Jenže Drew má před svatbou a se Suzie je mu nezvykle dobře. Že by špatná volba? A jsou opravdu všichni muži prevíti?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Single Woman Seeks Revenge , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jsem single a pomstím se. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (55)

kacenka6144
27.02.2024 4 z 5

Na začátku jsem nevěděla, co od knížky čekat. Suzie je novinářka se smůlou na chlapi. V jisté životní etapě se rozhodne všem jim to nandat a s nevšedním elánem a vynalezavostí se do toho úkolu pustí. Jízda je to trochu divoká, ale na jejím konci ji čeká veliké překvapení.

Katarzyny
26.01.2023

Nějak jsem se nemohla začíst. Nakonec jsem to vzdala a knihu nedočetla. Třeba se k ni jednou vrátím, kniha mě ale zklamala. Čekala jsem víc.


Calypso
16.12.2022 2 z 5

(SPOILER) Tento typ literatury běžně nevyhledávám, ale téma (ideálně ženské) pomsty je mé oblíbené, navrch rozkošně kýčovitá obálka. Oceňuji také, že se děj neodehrává ve stereotypním Londýně (i když to mou averzi k současné anglické kultuře nijak neumenšuje).

Tím výčet kladů pomalu končí. S hlavní hrdinkou se, mimo hlavní téma, sympatizovat nedá (není ani schopná se sama o víkendu zabavit) a romance s jejím kolegou je, i na poměry žánru (alespoň myslím), plytká a navíc nemorální. Kolega je totiž již řadu let šťastně zadán a chystá se vstoupit do manželství, až po trávení času se Suzie si uvědomí, že svou nastávající 'nemiluje' a nemilosrdně jí to sdělí. Poté odpustí Suzie, že se v opilosti rozdováděla jinde (přestože se chtěla chlapům už jenom mstít) a Suzie se v duchu dušuje, že už se tak pitomě nikdy chovat nebude. Ach můj Bože, jak by řekla Janice Litman-Goralnik.

Osobně by mě víc zajímala pomsta odkopnuté snoubenky. To by mohlo být zajímavé, minimálně budila dojem, že disponuje větší mozkovou kapacitou.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jsem single a pomstím se v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených239x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených7x
v Knihotéce143x
v Chystám se číst80x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

muži novináři Velká Británie pomsta romantika vztahy fotbal, kopaná

Autorovy další knížky

Tracy Bloom
anglická
2014  66%Žádný sex, je úterý
2014  70%Jsem single a pomstím se