Jsi prostě borec přehled

Jsi prostě borec
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535635/bmid_jsi-proste-borec-660eb95d75679.jpg 4 87 87

Přestaňte pochybovat, že jste skvělí, a začněte si úžasně žít. Skvělá motivační knížka pro každého, kdo zoufale touží po lepším životě, ale nechce se zruinovat jeho hledáním. Přes sto týdnů už se drží na žebříčku bestsellerů NYT!Až tuto knížku dočtete, dokážete: změnit svoje zvyky, které vám brání získat, co chcete. Vytvořit si život, z jakého budete v sedmém nebi – a to HNED. Vydělat si už konečně pořádné peníze – tolik prachů, kolik jste ještě v životě neviděli. Vezměte si na pomoc Sílu a konečně udělejte pořádnou díru do světa!... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: audiokniha , Témbr
Originální název:

You Are a Badass: How to Stop Doubting Your Greatness and Start Living an Awesome Life, 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jsi prostě borec. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (27)

Jane2016
14.02.2024 3 z 5

Bohužel, čtení mi nijak extra nesedlo, jak správně píší uživatelé databáze knih. Není to nic jiného než fráze, které jsem v podobných knihách četla snad tisíckrát. Nic nového, nic převratného, co by Vás shodilo ze židle. Kdybych knížku měla vypůjčenou z knihovny, vrátím ji pravděpodobně nedočtenou. Ale jelikož jde o koupenou knihu, dočetla jsem ji, i když přes sílu.

V rámci naučné literatury a osobního rozvoje toto rozhodně není převratné čtení a nemohu Vám jej doporučit.

janulka1310
24.03.2022 3 z 5

Kniha je na podobném principu jako většina těchto motivačních knih...nicméně, autorčin humor a styl psaní mi fakt sednul a docela jsem se i nasmála :) Autorka se s tím prostě příliš nemaže a takové ty hodně ezo doporučení bere velmi s nadhledem, což mi sedí.


heja
17.02.2022 odpad!

Knihu som skúšala čítať pred 3 rokmi, no nakoniec som to vzdala a teraz som sa k nej vrátila. Úprimne ? Ľutujem toho. Prišlo mi to, akoby autorka polepila kúsky ostatných kníh, ktoré doplnila, pre mňa, veľmi otravnými pasážami z jej života. Čítam knihu na to, aby som sa mohla rozvíjať a pracovať na sebe, nie na to, aby som zistila, že jej synovec, že ona na joge, že je sused...Za mňa obrovské sklamanie a som rada, že knihu mám doslova "z krku".

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (26.3. - 8.4.)

26.03.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jsi prostě borec v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených130x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených6x
v Knihotéce41x
v Chystám se číst114x
v Chci si koupit49x
v dalších seznamech1x