Jsi tam? přehled

Jsi tam?
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493522/bmid_jsi-tam-3wJ-493522.jpg 4 50 50

Nina je autorkou kuchařek, má vlastní byt, skvělé kamarády a milující rodinu. Od rozchodu je několik let sama. V den svých dvaatřicátých narozenin se rozhodne přihlásit na seznamku, kde se potká s Maxem, který jí na konci první schůzky řekne, že si ji jednoho dne vezme. A co je překvapivější – Nina si na okamžik, po letech nedůvěry k lásce, dovolí uvěřit. Nová láska nemohla přijít v lepší chvíli. Ninin život je totiž harmonický jen na první pohled. Kde jsou ty šťastné a dobrodružné roky plné svobody po třicítce, které jí slibovaly časopisy, které hltala od puberty? Místo toho ji všichni pomalu, ale jistě opouštějí. Přátelství vyprchávají, kamarádky se vdávají a mají děti, ex-partneři se zasnubují, současní partneři potichu a bez vysvětlení mizí.... celý text

Literatura světová Humor Romány
Vydáno: , Cosmopolis

Ghosts, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jsi tam?. Přihlašte se a napište ho.

KláraJurdová
07.09.2024 2 z 5

Přiznám se, ze se mi nepodařilo začíst a celkově ve mne bohužel kniha nezanechala žádný dojem snad příště

slecnapeta
02.10.2023 3 z 5

Kniha je ctiva, neni teda nijak vtipna, spis smutna a ghosting je jen kousek z celeho deje, spis jde o vhled do zivota single zeny. Ja jsem aktualne "na druhe strane barikady" nez hlavni hrdinka a trochu mi vadilo, jak byly matky malych deti hozeny do jednoho pytle.

IDALAND
12.07.2023

Docela super! Vtipne mi to teda prilis neprislo (a v knihkupectvi to bylo v sekci humor) ale i tak me to dost bavilo! Spisovatelka dobre pise. Citila jsem tu atmosferu, je to chytre, trochu sarkasticke. Nepripadalo mi to trapne! Proste kniha o divce, muzich, vztazich.. ale neni to prvoplanova sladarna. Parkrat byly i docela dobre moudra/momenty k zamysleni, uvedomeni. Libilo se mi to, nebylo to proste povrchove. :-) a dobre to vystihovalo dnesni dobu a zivot single zeny. Precteno na dovolene asi za 3 dny.

Město v oblacích, Území vlků a další knižní novinky (18. týden)

01.05.2022

Kniha Jsi tam? v seznamech