Judas Priest přehled

Judas Priest
https://www.databazeknih.cz/img/books/65_/65190/judas-priest-65190.jpg 4 24 24

Příběh heavy metalové legendy Judas Priest líčí jejich vzestupy i pády zdokumentované renomovaným rockovým novinářem. Kniha Judas Priest vychází z rozhovorů s desítkami osobností propojených s kariérou těchto živoucích legend, od bývalých spolupracovníků až po dávné přátele z dětství. Včetně kompletní diskografie a seznamu turné.... celý text

Literatura naučná Umění
Vydáno: , Volvox Globator

The Story Of Judas Priest: Defenders Of The Faith, 2007

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Judas Priest. Přihlašte se a napište ho.

hnatlubo
04.06.2022 3 z 5

Zajímavě napsaná hudební biografie od uznávaného hudebního novináře, sráží ji však naprosto otřesné zpracování českého vydání.

martunka
19.07.2017 5 z 5

Skvěle napsaná kniha. Jako fanouška Judas priest mě kniha bavila a konečně jsem se dozvěděla něco o lidech, kteří jsou pro mě ti, kdo prostě umí dělat skvělou hudbu.

Gordonlord
27.03.2017 5 z 5

Velmi krásně zpracovaná biografie - a fakt, že je neoficiální, ji možná jen přidává na hodnotě, protože v opačném případě by si kapela jistě nedovolila kriticky tnout do vlastních řad takovým způsobem, jakým to může udělat nestranný pozorovatel, který se snaží bez příkras odhalit, jak to opravdu bylo - což se zde dozvíte od samotných počátků kapely na konci 60´let, kdy členem Judas Priest ještě nebyl nikdo ze současné sestavy. Líbí se mi, že je kniha hodně zaměřena na tento před-albový pravěk, o kterém mnoho fanoušků možná ani neví a v jehož čele stál Alan Atkins, který se - žel- nedočkal účasti na žádném albu kapely a ranné demosnímky kapely s jeho hlasem dnes mají cenu zlata :-)

Kniha Judas Priest v seznamech