Julinkina pekáreň přehled
Táňa Keleová-Vasilková
Na stránkach najnovšej knihy Táne Keleovej-Vasilkovej sa odohráva Klárin príbeh. Hoci je slobodná a bezdetná štyridsiatnička, jej život je naplnený. Láskou, priateľstvom a snami. Tými, ktoré sa jej snívajú v noci, a tými, ktoré sníva cez deň. Túži ísť do Francúzka, pre ňu čarovného a príťažlivého, chce sa očami dotknúť miest, ktoré zatiaľ pozná len z internetu a časopisov. Keď do jej života vstúpi Anna, otcova bývalá milenka, jej dni sa začínajú meniť... a sny dostávajú celkom inú podobu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Julinkina pekáreň. Přihlašte se a napište ho.
Zvláštne bolo čítať slovenskú knihu v českom preklade (prvý pokus, mala som z českej knižnice) a tiež moja prvá od tejto autorky. Vzhľadom k tomu, čo som očakávala, naplnila moje predstavy, pripomenula, že som dávno nepiekla chlieb a s ľahkou nadsázkou dodám, že nechápem, kde berú všetky hrdinky toľko času a energie na upratovanie... Majú proste v prvom rade grunt v baráku, aj keď sa život rúca - asi preto nie som knižná hrdinka :D
Knižní novinky (7. týden)
14.02.2021
Kniha Julinkina pekáreň v seznamech
Kniha mně ze začátku příliš nezaujala, nakonec po 40 stránkách jsem ji přečetla na jeden zátah. Je to první kniha od této autorky, kterou jsem četla a určirtě si přečtu i další z jejího dlouhého seznamu.