Junktown přehled

Junktown
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/461571/bmid_junktown-OeV-461571.jpeg 4 15 15

Druhé opravené vydání s více jak sedmdesáti ilustracemi. Staletí po apokalypse plynou a v útrobách kdysi věhlasného města to poslední dobou začíná zahnívat. Bujaré slavnosti vystřídalo mrtvolné ticho, ulice zejí prázdnotou, lidé před sebou klopí zraky na zem. Beznaděj pozvolna rozžírá každý kout původně majestátní bašty. Nikdo nedokáže vysvětlit, čím to je a ani s jistotou říct, kolik let (nebo snad jen měsíců?) před sebou Junktowňané mají. než je zhouba pohltí úplně. Může civilizaci spasit místní antihrdina, zatracovaný povaleč nenapravitelný sígr a ředidlový čichač Bex Mejhem? Nezní to moc pravděpodobně že? ... Staň se jím a rozhodni to ty sám.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Junktown. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (8)

nevermore3
17.11.2022 4 z 5

(SPOILER) Junktown je super věc. Ne vše je vtipné, ale zasmál jsem se hodněkrát. Zejména při: Máš baterku? Otoč na 76 --- Jo aha, ty máš baterku? A kdes ji tak asi vzal? Johnymu Tosemsifakinvymslelovi? :D
Je to fakt easy, projít to jde jako nic, rozhodně pro začátečníky, tím se mi to líbí ještě víc. Jednoduché, dvě hlavní routes.

lanaquila
10.04.2021 4 z 5

První zkušenost s game bookem a super :) Přečteno na tři sezení. Dle mapky jsme neprošli asi všechna místa, takže schováváme do knihovny a třeba se někdy k tomu vrátíme.


jacqueline
30.03.2021 5 z 5

Prostě jo!! Užila jsem si možnost být chvíli záporák. Gamebook plnej interních džouků, který může svým způsobem ocenit i nezasvěcenec.
Dík za tenhle GB, zahraju brzo zas

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Junktown v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených19x
v Doporučených3x
v Knihotéce16x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech1x