Justýnka a asistenční jednorožec přehled

Justýnka a asistenční jednorožec
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343587/bmid_justynka-a-asistencni-jednorozec-5pH-343587.jpg 5 288 288

Justýnka je docela obyčejná holčička, které ale dočista chybí fantazie. Svět vidí docela nudně, šedivě, úplně bez nápadu. Naštěstí se jí dostane pomoci od asistenčního jednorožce Huberta. Ten ji za pouhých šest dní naučí věci kolem sebe vidět úplně jinak – najednou je svět kolem ní barevný, plný dobrodružství a zážitků.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Justýnka a asistenční jednorožec. Přihlašte se a napište ho.

Skodinka89
06.09.2024 5 z 5

Čtené pro 4,5 letou dceru, která v té době měla "jednorožec období". Velmi pěkně napsané jak je důležité neztrácet fantazii. Opravdu velmi milé čtení před spaním. Jediné mínus a to je formát knihy, dost špatně se drží v poloze "čtení na zádech " :D

kikies
14.08.2024 5 z 5

Trochu jsem se bála, že mě mí dva kluci (5 a 7 let) s knížkou s jednorožcem a pastelovými barvami pošlou někam, ale poslouchali a ani nedutali. Takže doporučuji všem holkám i klukům. Krásný příběh, krásná myšlenka a krásné provedení.

Terka91
23.07.2024 5 z 5

Knížka mi byla doporučena a tak jsem ji vzala své dceři, která v té době měla 5 let. Musím říct, že příběh byl krásný. Nečekala jsem, že i mě kniha tak moc nadchne. Pokud nad ní uvažujete, tak si ji určitě se svými dětmi přečtěte :-)

Knižní novinky (15. - 19. květen)

16.05.2017

Kniha Justýnka a asistenční jednorožec v seznamech

pro děti česká literatura jednorožci

Kateřina Pantovič
česká, 1989