K porodu bez obav přehled
Blanka Čermáková
Po přečtení knížky se porodu přestanete bát. Začnete se těšit... Příchod nového človíčka na svět je bezpochyby nádherný okamžik. Někdy však těhotenství a blížící se porod – jakkoli jsou pro život ženy přirozené – mohou u nastávající maminky vyvolat nejistotu a obavy. Dokážu vše, co se ode mě očekává? Zvládnu porodní bolesti? Budu vědět, co mám dělat? Autorka, zkušená porodní asistentka, vás může podobných obav zbavit. Laskavým způsobem vám předá své zkušenosti, které vám pomohou připravit se na příchod vašeho potomka tak, že si porod mnohem lépe užijete.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize K porodu bez obav. Přihlašte se a napište ho.
Podobné knihy mají tu super schopnost, že Vás uklidní, protože dodají adekvátní množství informací, které potřebujete vědět. A také Vás inspirují k dalšímu hledání odpovědí například u gynekologa nebo v těhu poradně. Rozhodně Vám přesně nepopíšou, co a jak budete cítit, to je subjektivní, ale vyzbrojí Vás informacemi.
Zde podáno v útlé knížečce.
Super knížka pro nastávající maminky, stručný a jasný přehled všeho kolem těhotenství a porodu. Pokud by však maminky chtěly podrobnější informace, je potřeba sáhnout po jiné literatuře. Ale jako takový základ stručných a jasných informací lze knihu určitě doporučit.
Kniha K porodu bez obav v seznamech
Věcné, stručné, praktické. Žádné ezo bláboly. Naprosto mi tato kniha stačí a pokud mě něco zajímá více, dohledám na internetu.