K zbláznění příčetná přehled

K zbláznění příčetná
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/381379/bmid_sebevrazedny-oddil-2-k-zblazneni-pr-YJu-381379.jpg 4 48 48

Operační skupina X pod velením bezohledné ředitelky Amandy Wallerové vpadla do nejlépe střeženého vězeňského zařízení na planetě a „ztopila“ z něj podivuhodnou Černou sféru, kulovitý objekt pocházející z jiné dimenze. Oddíl to stálo jen jednoho člena, kterého obsah sféry rozprášil na atomy. A co že je tedy uvnitř? Samotný kryptonský diktátor generál Zod v celé své megalomanské, svět zničující slávě. Teď Wallerovou čeká rozhodnutí, co si počít s jednou z nejnebezpečnějších bytostí známého vesmíru. Teoreticky by ten, kdo ovládne Zoda, ovládl i svět. V praxi Černá sféra zamořila celé ústředí Oddílu zářením, které připravuje všechny přítomné o rozum – s výjimkou samotné korunní princezny potrhlosti, Její Bláznovosti, Harley Quinn! Ale dokáže jedna zbrusu nově příčetná psychiatrička úplně sama učinit přítrž šílenství Černé sféry, porazit Zoda a zabránit, aby Sebevražedný oddíl plně dostál svému jménu?... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Suicide Squad, Volume 2: Going Sane, 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize K zbláznění příčetná. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (10)

ArkAngel
05.08.2022 3 z 5

Když nebudu počítat ten aprílový bonusový příběh, tak má kniha lepší zápletku než první díl. Oddíl do Ameriky přivezl ničivou sílu a teď jsou všichni mimo až na Harley, které způsobila pravý opak. Jde sice o typický příběh, kdy musí postavy čelit vlastním chybám, ale když to srovnám s předešlými knihami o Sebevražedném Oddílu, které jsem tu hodnotil, musím tu jednu hvězdičku přidat.

VéjaTarabová
25.08.2020 4 z 5

Ze začátku jsem nevěděla, která bije, jelikož první díl jsem četla asi před měsícem. Občas jsem se ztrácela v ději, protože nejsem nějaký extra fanda DC a tyto věci jsou pro mě pořád nové. Ovšem znovu musím vychválit práci výtvarníků, která je naprosto skvělá. Nejvíc se vždy celou dobu těším na konec komiksu, kde jsou alternativní obálky. Je úžasné vidět všechny ty různé styly lidí.


hurikan123
29.09.2019 5 z 5

wow!!!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha K zbláznění příčetná v seznamech

v Přečtených62x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených4x
v Knihotéce36x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x