Kam mizí české peníze? přehled
Jan Hrnčíř
Kniha českého ekonoma, vysokoškolského pedagoga a politika je určena nejširší veřejnosti, všem, kteří chtějí vědět, kam mizí české peníze. I jen příležitostný čtenář se ve čtivém a vtipném vyprávění dozví praktické informace o mnoha základních věcech: Co jsou vlastně peníze? Co ještě je a co už není české? Co je to tradice? A jak to vše souvisí s hlavním tématem knihy: Kam mizí české peníze? Přičemž autor, který je i jedním z hlavních autorů ekonomického programu pro záchranu, růst a moderní rozvoj českého hospodářství, nabízí nejen otázky, ale i praktická řešení vedoucí k tomu, aby každý poctivě pracující člověk v naší krásné zemi mohl být podílníkem nejen jejího růstu, ale i jejího bohatství se životní úrovni odpovídající rozvinuté zemi 21. století.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kam mizí české peníze?. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Kam mizí české peníze? v seznamech
Už ani nevím, kde jsem narazil na informaci o této knížečce, která obsahuje 120 stran řídkého textu. A to nejen z hlediska řádkování na stránkách, ale i informací v ní obsažených.
Tento spisek se snad hodí jako podklad pro výuku občanské výchovy ve 4. třídě ZŠ. :-)
Trochu vzdělaný člověk informace a dojmy autora, uvedené na těchto stránkách, zná. Faktických údajů kniha moc neobsahuje. Název knihy je zcela zavádějící.
Že by nějaká povinná publikace? Ani diplomové práce na humanitních oborech nemohou mít takto slabou úroveň. A to je pan autor jedním z hlavních autorů ekonomického programu pro záchranu, růst a moderní rozvoj českého hospodářství.
Očekával jsem smršť konkrétních informací, dočkal jsem se obecných frází a zřejmě i částečné politické agitace.