Kam zmizla Julie přehled

Kam zmizla Julie
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/344990/bmid_kam-zmizla-julie-tcx-344990.jpg 3 155 155

Keď trinásťročná Julie Whitakerová jednej noci zmizne z domu, vyzerá to ako učebnicový príklad únosu. Rodina je zdrvená, napriek tomu však verí, že ich dcéra je stále nažive. Lenže nikto nežiada výkupné, neobjavuje sa žiadna stopa…A zrazu, po dlhých ôsmich rokoch, sa na prahu rodinného domu Anny a Toma objaví mladá žena, ktorá o sebe tvrdí, že je Julie. Počiatočný úžas a nadšenie rodiny čoskoro vystriedajú pochybnosti a neodbytné otázky. Julie sa navyše s rodinou zbližuje len pomaly a niekedy sa správa viac než čudne. Dokonca sa občas záhadne vytráca z domu... A prečo odmieta chodiť na terapiu a už vôbec nechce hovoriť o tom, čo sa jej stalo? Po čase Annu osloví súkromný detektív, ktorý ju svojimi informáciami a otázkami ešte viac zneistí. A vtedy sa začína mučivé hľadanie pravdy. Annu však najviac trápi otázka – vrátila sa ako mladá žena skutočne ich dcéra Julie?... celý text

Literatura světová Thrillery Záhady
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Good as Gone , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kam zmizla Julie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (60)

Zlatinka.Emilly
20.10.2023 2 z 5

Nic moc, hlavně od cca poloviny knihy to bylo zdlouhavé nic neříkající povídání o lidech, které se mi v příběhu ztráceli, takže jsem nevěděla kdo je kdo a posledních 50 stránek jsem fakt dočetla jen silou vůle, mezi řádky.

Han-nah
17.10.2023 3 z 5

Knihu, i když některé stránky s přemáháním, jsem dočetla až do docela zajímavého konce. Nebyla špatná, pohled matky a unesené před lety13tileté dcery, popis - minulost a součastnost. Unesená - neunesená dcera Julie se po x letech objeví přede dveřmi. Co to udělá s její rodinou? Jak se s tím vyrovnávají. Nikdy nepřestávali pátrat, každý se uzavřel do svého smutku. Psychologicky dobře vyjádřené, ale škoda, že se autorka taky více nezaměřila na život a pocity Juliiny sestry, která, jakoby žila za hranicí rodiny, protože od únosu i po návratu se vše točí jenom kolem ní. A ona potřebuje také lásku, rodinu a pozornost.


VěraČamková
08.10.2022 2 z 5

Po pravdě, téma bylo velmi zajímavé, ale celkově mě knížka zase tak moc nebavila, občas jsem se ztrácela v postavách, musela se vracet v kapitolách, byl to pro mě trochu chaos.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kam zmizla Julie v seznamech

v Přečtených233x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených5x
v Knihotéce127x
v Chystám se číst110x
v Chci si koupit25x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

únosy dětí

Autorovy další knížky

Amy Gentry
americká
2017  58%Dcera někoho jiného
2020  66%Kdo se směje naposled