Kamenní svedkovia dávnych čias přehled
Charles Walker
Význačné stavby Egypta, Blízkého východu, Řecka Itálie, Indie, Asie, Střední a Jižní Ameriky.
Literatura naučná Historie
Vydáno: 1987 , Mladé letáOriginální název:
Wonder of the Ancient World, 1980
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kamenní svedkovia dávnych čias. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Kamenní svedkovia dávnych čias v seznamech
(Male ohliadnutie do minulosti) Trosku som cez vikend upratoval. Tuto knihu som si doniesol z dovolenky, samozrejme koncom osemdesiatok som na dovolenky chodil s rodicmi a jak sa dnes nosievaju zovsadial magnetky... ja som si vzdy niesol novu knihu. Rodicia na dovolenke skor pustili chlp na zbytocnosti ako knihy :) Takze do zotavovne ROH som si niesol dve tri knihy, ved co chces robit v nejakych Tatrach ak nie citat?... nazad aspon o jednu viac.
Kniha bola urcena mladym citatelom, ale ma bohaty obrazovy material, a tu dobu dost luxus. Az neskor to prekonali encyklopedie od Larousse, Reader Digest, Otto, zaoberajuce sa starovekymi pamiatkami. Takze ak na nu natrafite v antiku, prelistujte, za par korun/eur sa aj dnes oplati. Inak dodnes neviem ako sa presne vyslovuje Machu Picchu, dufam ze nie tak ako to vyslovujem ja. A ked som videl Indy Jonesa ako prichadza k chramu v Petre, uz som to poznal prave z tejto knihy.