Kameny a jak jim rozumět - Úvod do léčení krystaly přehled
Cassandra Eason
Kniha proslulé Cassandry Easonové zkoumá úžasné vlastnosti přisuzované jednotlivým kamenům a krystalům. Můžete ji využít jako velmi srozumitelnou příručku pro začátečníky. Už v úvodu vám poradí, kterými dvanácti kameny začít, a postupně přibližuje jejich využití v mnoha oblastech života – doma, na zahradě, na pracovišti, ale i pro lásku a pohodu.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kameny a jak jim rozumět - Úvod do léčení krystaly. Přihlašte se a napište ho.
Kniha vzhledově skvělá. Bohužel bych uvítala více ilustraci ke každému kamenu, aby si člověk mohl představit, jak daný kamen vypadá. Přes kameny jsem laik, ale vše jsem pochopila. Kniha je napsána dobře a určitě bych ji doporučila zacatecnikum. Na trhu se ale určitě najde lepší kniha s ilustracemi a výkladem.
Za mě jedna z nejhorších knih na toto téma, spíše líbivá, nic moc do hloubky, povrchní, prostě tohle doma rozhodně do sbírky nepotřebujete
Knižní novinky (21.5. - 3.6.)
21.05.2018
Kniha Kameny a jak jim rozumět - Úvod do léčení krystaly v seznamech
2019 | Wicca a jak jí rozumět. Úvod do umění čarovat |
2009 | Léčivá síla minerálů |
2000 | Velká kniha tradiční magie |
2016 | Dobré kouzlo na každý den |
2018 | Kameny a jak jim rozumět - Úvod do léčení krystaly |
Lehký úvod do světa krystalů :-)
Od malička jsem měla ráda různé kamínky, hlavně třpytivé :-) a tak mě zaujala i tato knížečka o kamenech a jejich léčivých účincích.
Zajímalo mě co použít na bolesti hlavy a který kámen by se hodil k mému znamení :-)
Tak to pravé pro mě je tyrkys a křišťál :-)
Dozvěděla jsem se zajímavé informace.
Nejsem člověk, který by věřil jen na to, že problém vyřeší kámen, ale v kombinaci se zdravou stravou a pohybem určitě neuškodí :-)