Kamilka a medvídek Míša přehled
Nancy Delvaux
![Kamilka a medvídek Míša Kamilka a medvídek Míša](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140187/kamilka-a-medvidek-m-140187.jpg?v=1353080538)
Kamilka už je velká. Chodí do mateřské školy a umí spoustu věcí. Ale přece jen si občas neví rady. Někdy se stydí, jindy má strach. Je zapomnětlivá, nebo dokonce lakomá. A čas od času provede pořádnou hloupost. Kamilka je zkrátka stejná jako všechny děti. Řada barevných knížek o Kamilce pomůže dětem i jejich rodičům vypořádat se s drobnými starostmi a problémy, které na předškoláčky čekají. Knihu nám otevírá příběh Kamilka jde do parku, ve kterém holčička překonává se svým kamarádem strach ze skluzavky. Kamilka a její divný medvídek řeší klasickou situaci, kterou každý rodič zná: Míšovi se utrhlo očičko a Kamilka už ho nechce. Maminka Kamilce vysvětlí, že Míšu nemůže jen tak odhodit. Pak když mu maminka přišije očičko, Kamilka se Míšovi omluví. Kamilka je zamilovaná je vyprávění o novém spolužákovi, do kterého se Kamilka zamiluje a chce se mu líbit. Kamilka nechce půjčovat hračky vysvětluje dětem, že když máme někoho rádi a důvěřujeme mu, tak nám nevadí půjčovat mu věci.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kamilka a medvídek Míša. Přihlašte se a napište ho.
všechny komentářeSouvisející novinky (0)
Kniha Kamilka a medvídek Míša v seznamech
v Mé knihovně | 6x |
2012 | ![]() |
Hezká knížka. Mamka mi ji četla když mi byly čtyři. Četla mi ji pořad dokola jako ostatní díly protože jsem Kamilky zbožňovala. Teď je mi ale deset a Kamilky po mně zdědil mladší tříletý bráška. Tomu je s mamkou čteme a mají u něho také velký uspěch . Určitě doporučuji pro malé děti kolem čtyř let.