Kamkoli půjdeš přehled
Camilla Way
Krásná, lehkovážná a trochu divoká – Edie byla přesně ten typ dívky, která okamžitě způsobí rozruch, když vstoupí do vašeho života. A měla sny… Netrvalo to však dlouho, než se naučila, že věci se nevyvíjejí vždy tak, jak by si člověk přál. Teď je Edie třicet tři, pracuje jako servírka, je těhotná, sama a její bezútěšné zoufalství jí začíná pomalu přerůstat přes hlavu. Jenže někdo Edie sledoval a čekal na příležitost znovu prokázat, jak skvělým, nenahraditelným přítelem dokáže být. Není to náhoda, že se Heather objeví na prahu dveří své kamarádky z dětství právě tehdy, když ji Edie potřebuje nejvíc. Tolik se toho mezi nimi odehrálo – tolik závisti, touhy a zrady, tolik společných tajemství. A Edie záhy poznává, že stíny minulosti možná vyblednou, ale nikdy úplně nezmizí…... celý text
Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: 2018 , Ikar (ČR)Originální název:
Watching Edie, 2016
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kamkoli půjdeš. Přihlašte se a napište ho.
Prapodivné kamarádství, jedna se nechala využívat kamarádkou, druhá klukem.
Jen mi připadalo zvláštní, že Edie, která už byla závislá na drogách a klukovi, najednou vše zpřetrhala a odjela do Londýna, a své kamarádce, oběti, nakázala, aby o všem mlčela.
A ke konci mi připadalo nesmyslné, proč po 18 letech vlastně na tu policii šla.
Zpočátku jsem se ztrácela v tom, která z hlavních hrdinek právě vypráví svůj příběh, ale později jsem si zvykla a děj pěkně ubíhal. Konec byl pro mě překvapivý, čekala jsem jiný závěr.
Knižní novinky (12.3. - 25.3.)
07.03.2018
Kniha Kamkoli půjdeš v seznamech
Kniha byla pro mě že začátku trochu zmatená, tím, že mi nebylo jasné, kdo je vypravěčem děje. Avšak kniha byla natolik napínavá a čtivá, že mě zápletka nutila číst dál a dál. Konec mě překvapil a přišel mi jako moc uspěchaný. Rozhodně kniha je velmi čtivá a můžu ji jen doporučit.