Kancl po italsku přehled
Anna Nicoletto
Camilla Ferrariová je šéfová snů. Je schopná, mírná, laskavá a svoji práci ve Videoflixu má ráda. Až do dne, kdy její mikrokosmos narazí na vypočítavost, dokonalé obleky na míru a smrtonosnou přitažlivost nového obyvatele její kanceláře. Chladný, cynický a nelítostný Edoardo Zorzi odešel z Londýna, aby dobyl prestižní pozici. Je mu jedno, kdo za to zaplatí: dokáže, že je jediným schopným kandidátem, a udělá všechno proto, aby dosáhl svého cíle. A nejdřív překoná největší překážku: Camillu. Už to není jenom práce: je to otevřená válka plná podpásovek uštědřovaných na obědech s klienty, firemních večírcích i služebních cestách. Protože jestli je Edoardo odhodlán za každou cenu vyhrát, Camilla rozhodně nemá v plánu spokojit se s rolí obětního beránka. Ale co když se jiskření rivality a hrdosti promění v něco jiného? Co nás bude stát, když složíme zbraně kvůli člověku, kterého nenávidíme ze všech nejvíc?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2023 , RedOriginální název:
Office War, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kancl po italsku. Přihlašte se a napište ho.
Knihu jsem si užila. Kanclové bitky mě baví. Někdy mi přišlo, že se děj už trochu táhl, ale jinak nemám nic co vytknout. Bylo to moc fajn. Líbila se mi povaha hlavní hrdinky, její bezkonfliktnost a že si stála za svým. Hlavní hrdina se mi zamlouval svou vnitřní upřímností a jeho vývoj se mi také zamlouval. Někdy bych ubrala prostor vedlejším postavám, ale jinak opravdu bezva počtení.
Svěží, čtivé. Rozhodně se mi to moc líbilo, i když z Edoardovych podrazu ze začátku knihy mi bylo ouzko a já bych se určitě tak nedala... Ale byla tam chemie, byla tam láska / nenávist. Přečteno na jeden zátah.
Pověst potížistky, Ve stínu popela a další knižní novinky (13. týden)
26.03.2023
Kniha Kancl po italsku v seznamech
Kniha mně velmi bavila. Než jsem knihu začla číst zjistila jsem, že kniha má spoustu vrstev a tak jsem očekávala zajímavý příběh. Autorka mě nezklamala. Kdo chce si tuto knihu přečíst jako takovou oddychovku tak klidně může a určitě si to užije. Jestli však hledáte něco, kde si budete moci podívat i do myšlenek a hlubokých podnětů k zamyšlení tak když se do příběhu plně ponořte tak to určitě to najdete. Mohla bych tady psát o skvělých hádkách a chemii mezi Camillou a Edoardem ale tu případný čtenář si dokáže představit už jen díky ukázce. Jinak vřele doporučuji.