Kanibal z Nine Elms přehled
Robert Bryndza

Kate Marshallová série
1. díl >
První případ nové série autora bestsellerů Roberta Bryndzy v podmanivé interpretaci Martina Stránského. Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela. Nyní Kate přednáší na univerzitě a snaží se vést poklidný život, ale zaplete se do vyšetřování vražd, které nápadně připomínají starý případ... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno:Originální název:
Nine Elms, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kanibal z Nine Elms. Přihlašte se a napište ho.

Ctive, napadite, poutave. Kniha me bavila i kdyz mi obcas situace a progres ve vysetrovani prisly az tezko uveritelne, ale tesim se na dalsi dily :)

Prvy stret s Kate Marshall a ja som nadmieru spokojná.
Nejde porovnávať Eriku a Kate pretože to su tak odlišné knižné postavy, že sa až čudujem, že to autor dokázal.
Hoci čakala by som od Kate viac, neviem ako to napísať bojovnosť? Predsa len bola policajtka tak sakra hadam sebaobranu zvláda nie?
Začíname prípadnom kanibala s pred 15 rokov kedy Kate náhodou zistí kto to je a ide jej o holý život.
Po 15 rokoch sa znovu objavujú vraždy no spôsob a prevedenie je na chlp rovnaké ako u kanibala, náhoda? Nemyslím.
Kate dostane list od otca davno zavraždenej a prosí ju o pomoc aby ju pomohla nájsť (jej ostatky) a tak sa Kate sp svojím asistetom vydajú na nebezpečnú cestu hľadania imitátora a ten pravý kanibal zatial spriada svoje diabolské plány vo väzení.
Úžasná kniha, nervy, napätie, strach, pátranie a na záver som už ani nedýchala.
Ak váhate nad tým či začať touto sériou rozhodne neváhajte!
100 nejčtenějších knih roku 2022
27.12.2022
50 nejčtenějších knih roku 2020
26.12.2020
10 právě čtených knih podle uživatelů (duben)
15.04.2020
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Kanibal z Nine Elms v seznamech
v Přečtených | 4 232x |
v Mé knihovně | 874x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2019 | ![]() |
2018 | ![]() |
2017 | ![]() |
Můj první Bryndza a já jsem nadšená a nevím, proč jsem se s ním neseznámila už dříve.
Kniha je hned od začátku nabitá dějem. Prvních pár scén a já už zadržovala dech napětím. Opravdu parádní rozjezd.
Příběh pak pokračoval a já podezřívala snad každého. Chvíle, kdy vrah dívky unášel, ubližoval jim nebo je vraždil, byly opravdu brutální a skvěle reálně napsané. Nemám žádnou výtku.
Vztah prvního vraha se svou matkou byl opravdu nechutný. Moje hlava nepobírala, jak matka může i tak milovat svého syna, přehlížet to, co udělal, bránit ho. Mateřskou lásku chápu, jsem sama matka, ale tohle už snad ani s mateřstvím nemělo nic společného. A opět to bylo vše skvěle popsáno. Modlila jsem se, chtěla jsem křičet při každé prohlídce ve vězení, kde ty vzkazy jsou.
Konec příběhu a celkové rozuzlení byla jen třešnička na dortu.
Pokud i ostatní autorovy knihy budou takto skvělé, myslím, že se R. Bryndza stane jedním z mých TOP autorů.