Kanibal z Nine Elms přehled
Robert Bryndza
![Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/535638/bmid_kanibal-z-nine-elms-660eb9d2baec6.jpg?v=1712241106)
Kate Marshallová série
1. díl >
První případ nové série autora bestsellerů Roberta Bryndzy v podmanivé interpretaci Martina Stránského. Před patnácti lety byla Kate Marshallová vycházející hvězdou londýnské policie. Dokázala vyřešit sledovaný případ nebezpečného a krutého sériového vraha s přiléhavou přezdívkou Kanibal z Nine Elms, i když přitom sama málem zemřela. Nyní Kate přednáší na univerzitě a snaží se vést poklidný život, ale zaplete se do vyšetřování vražd, které nápadně připomínají starý případ... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno:Originální název:
Nine Elms, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kanibal z Nine Elms. Přihlašte se a napište ho.
![martisek21 martisek21](https://www.databazeknih.cz/img/users/39_/393296/m_martisek21-HMf.jpg?v=1666988565)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Asi úplně nejde nesrovnávat serii Eriky a Kate a já zatím zůstavám věrná Erice, ale věřím, že Kate se taky rozjede a pokud zůstane jejím parťákem Tristan a další případy budou aspoň trochu miň odporné než byl tento,určitě nevynechám žádnou z knížek. V tomto příběhu bylo na mě az příliš zla.
![KlariN KlariN](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/211177/m_klarin-7vI.jpg?v=1563397514)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
Je to dějově i tematicky mnohem přestřelenější než případy Eriky Fosterové, a závěr skoro připomíná bondovku, na stranu druhou knize ale nelze upřít velmi sympatickou dynamiku mezi hlavní hrdinkou a jejím podstatně mladším parťákem. Zábavně ulítlá záležitost, vědomě oscilující na hraně braku. Těším se na další díly!
100 nejčtenějších knih roku 2022
27.12.2022
50 nejčtenějších knih roku 2020
26.12.2020
10 právě čtených knih podle uživatelů (duben)
15.04.2020
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Kanibal z Nine Elms v seznamech
v Přečtených | 4 199x |
v Mé knihovně | 870x |
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2019 | ![]() |
2018 | ![]() |
2017 | ![]() |
autor prostě ví co dělá, kniha je pěkně tlustá, ale přečtená je za chvíli jak moc je napínavá