Vražda na druhou přehled

Vražda na druhou
https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/179026/vrazda-na-druhou-179026.jpg 3 20 20

Kapitán Velíšek série

< 4. díl

Probudit se ve společnosti krásné ženy může být samozřejmě příjemným zážitkem, ovšem pokud máte na hlavě krvácející ránu, zmíněná dáma je bez života a vy si ke všemu ještě nic nepamatujete, o nějaké radosti ze života se nedá mluvit. Je na Johanně, zrzavé, zelenooké, dlouhovlasé a dlouhonohé notorické průšvihářce, která se z vlastní vůle vydala nelehkou cestou soukromého detektiva, aby opět přispěla svým dílem k řešení hádanky, před kterou ji osud postavil v malém, dnes už bývalém okresním městě, po boku jejího strýce, kapitána zdejší kriminálky Velíška.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražda na druhou. Přihlašte se a napište ho.

yonda
02.10.2023 4 z 5

Vcelku povedená detektivka . Konec sice trochu překotný, ale za mě dobré čtení.

lalela
22.07.2023 3 z 5

Copak o to, detektivka to byla dobrá, ale toho vysvětlování na konci. Nicméně, knížka se moc hezky četla, jen kdyby v ní nebyl takový chaos. Navíc se mi zdál příběh takový urychlený.

knihomolka1197
08.03.2021 5 z 5

Další z povedených detektivek. Styl psaní této autorky mi sedí. Dávám plný počet hvězdiček.

Kniha Vražda na druhou v seznamech

v Mé knihovně54x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)