I vrazi mají své dny přehled
Jaroslav Kuťák
Karel Schwarz série
< 14. díl
Soukromý detektiv Karel Schwarz se svou úžasnou družkou Marií zažijí pokračování starého příběhu. Co před Karlem Marie celé ty roky úzkostlivě tajila? Proč absolvovala výcvik u tajných služeb v emigraci za oceánem? Jaká je souvislost mezi mrtvým prodavačem ze stánku se suvenýry, dvěma důchodci, shozenými z kostelní věže a upovídanou jeptiškou? Měli něco společného s dávným příběhem, na který Marie nemohla nikdy zapomenout? To jsou jen některé otázky, na něž se čtenář dozví odpověď v nové knize oblíbeného českého autora.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize I vrazi mají své dny. Přihlašte se a napište ho.
Slabší příběh, na mě moc postav, moc jmen chvílemi jsem se v ději ztrácela. Kdo je kdo a proč Odhalení pěkné.
Jinak oddechová četba u vody. Nenadchne ani neurazí..
Achich ouvej. Já knížky od tohoto autora fakt miluju, ale teď se bojím, že už půjde jen o minulý čas... Postupně se z knih vytrácí skutečná detektivní práce, hodně je to povídání různých příhod, a všechny stopy a vyšetřování dělá Marie s jejími cizozemskými, až téměř mimozemskými, udělátky.
Příběh zde je dobře vymyšlený, uvěřitelný a dobře vystavěný.
Ale bohužel, detektivka to už není...
Knižní novinky (29. týden)
12.07.2020
Kniha I vrazi mají své dny v seznamech
české detektivky a krimi soukromý detektiv
2015 | Když zraje tráva |
2000 | Území trestu |