Cesta kostlivců přehled
Val McDermid
Karen Pirieová série
Nejnovější napínavá kniha Val McDermidové nás zavádí do současného Edinburghu. Ve zdánlivě nepřístupné gotické věžičce zchátralé školy je objevena kostra. K případu je povolána specialistka na staré nevyřešené případy Karen Pirieová. Prvním těžkým úkolem je nevyhnutelně identifikace těla, která odhalí nečekanou spojitost s válkou na Balkánu z devadesátých let minulého století. Když zlo nezná hranice a minulost odmítá zůstat minulostí, všichni zúčastnění čelí novému a nepředvídanému nebezpečí.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2015 , BB artOriginální název:
The Skeleton Road, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta kostlivců. Přihlašte se a napište ho.
40%
Tak tohle nějak nebylo ono. Vleklý a nudný příběh s návazností na balkánský konflikt. Téma mi vůbec nevadilo, ale autorka skáče od vzpomínek z různých let k současnosti, každou chvíli řeší problém někdo jiný a do toho vstupovaly pro mě nezáživné pasáže. Pořád jsem čekala na to, kdo je vrah, ale konec tomu nasadil korunu.
Přečíst se to dá, ale na autorku slabé.
Podle mne nejslabší díl této série. Zajímavá zápletka, kterou ale autorka proměnila ve vleklý až nudný příběh ještě navíc korunovaný nelogickým a překombinovaným závěrem.
Kniha Cesta kostlivců v seznamech
anglická literaturaAutorovy další knížky